O Γολγοθάς της Τζέση Παπουτσή

14:00 18/9/2011 - Πηγή: 24wro
Η γνωστή ηθοποιός, Τζέση Παπουτσή ανέβηκε το Γολγοθά της, χωρίς να το βάλει κάτω... ούτε λεπτό. Συγκεκριμένα η αγαπητή ηθοποιός χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Η Τζέση Παπουτσή πέρασε ώρες γεμάτες αγωνία μέχρι να μάθει την αλήθεια. Δεκατέσσερις ημέρες ήταν σε απίστευτη ένταση. Η περιπέτειά της ξεκίνησε όταν ψηλάφισε όγκο στο κεφάλι της. Την επόμενη μέρα ζήτησε τη γνώμη γιατρού και αμέσως ξεκίνησε τις εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ήταν μηνιγγίωμα. Πρόκειται για όγκο του νευρικού συστήματος, που αναπτύσσεται
από τις μεμβράνες που περιβάλλουν τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι όγκοι είναι καλοήθεις. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και κακοήθεις. Ωστόσο, ακόμη και στις περιπτώσεις που ο όγκος είναι καλοήθης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα λόγω της θέσης στην οποία αναπτύσσεται, όπως ανεπάρκειες, ενώ μερικές φορές μπορεί να απειλήσει και τη ζωή του ασθενούς.

Η Τζέση δεν λύγισε, και φρόντισε να ενημερωθεί σωστά και ολοκληρωμένα για το πρόβλημά της. Άντλησε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσε και τελικά απευθύνθηκε στο διάσημο Σκωτσέζο νευροχειρούργο Dr Jenkins, ο οποίος ειδικεύεται σε ανάλογα νοσήματα. Πάντα στο πλευρό της ήταν, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στην εφημερίδα «Εspresso» ο σύζυγός της Γιάννης Μανιός και ο αγαπημένος γιός της Γιώργος, γνωστός τηλεσκηνοθέτης, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την ανησυχία του και ήθελε πολύ να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του για να της σταθεί στην κρίσιμη αυτή στιγμή.

Οι τρεις τους ταξίδεψαν στη Σκωτία, όπου η δημοφιλής ηθοποιός έπρεπε να υποβληθεί στη λεπτή επέμβαση. Μπορεί ο περίγυρός της να είχε γονατίσει από την αναμονή και την αγωνία, αλλά η ίδια είχε πάντα πολύ καλή διάθεση, ακόμη και την ώρα που περνούσε την πόρτα του χειρουργείου. Ευτυχώς, το μηνιγγίωμα ήταν καλοήθες. Δύο εβδομάδες έμεινε η Τζέση στο νοσοκομείο και όλα πήγαν καταπληκτικά, όπως ακριβώς της είχε πει ο θεράπων ιατρός της. Τώρα, η Τζέση είναι καλύτερα από ποτέ και ανυπομονεί να ξαναβγεί στη σκηνή για να έχει και πάλι ζεστή επαφή με τον κόσμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα