O Nτεφέντι στον Ολυμπιακό;

23:04 23/7/2012 - Πηγή: 24wro
Επιμένουν οι Πορτογάλοι και κάνουν λόγο...
πως ο Ολυμπιακός έχει ως προτεραιότητα για το κέντρο της άμυνας τον Ροντρίγκο Ντεφέντι της Γκιμαράες. Το εμπόδιο, η επιθυμία του Ζαρντίμ και ο Τοσκάνο!

Οι Πορτογάλοι συνεχίζουν τα σενάρια από την Ιβηρική και επιμένουν πως ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το βλέμμα του στον Ροντρίγκο Ντεφέντι της Γκιμαράες. Τα οικονομικά προβλήματα αναγκάζουν τον πορτογαλικό σύλλογο να βάλει
στην λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες τον Βραζιλιάνο αμυντικό και αρκετές ομάδες τον έχουν ήδη προσελκύσει.

Οι Ίβηρες επιμένουν πως ο Ντεφέντι έχει ήδη επαφές με τον Ολυμπιακό και είναι πιθανό να ενταθούν τις επόμενες ημέρες που οι Πειραιώτες θα είναι στην Πορτογαλία. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φέρεται να τον έχει ψηλά στη λίστα του, ωστόσο εμπόδιο είναι και η Μπράγκα, καθώς τον 26χρονο παίκτη τον είχε στη λίστα από την περίοδο που προπονητής είναι ο νυν του Ολυμπιακού.
Μάλιστα, σε αυτά τα σενάρια βάζουν μέσα και το «10» της Γκιμαράες, τον Μαρσέλο Τοσκάνο λέγοντας για «πακέτο» με τον Ντεφέντι στους ερυθρόλευκους. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως δεν επιβεβαιώνεται κάτι από τον Ολυμπιακό, καθώς τονίζεται πως ο Ζαρντίμ θα επιλέξει τους μεταγραφικούς στόχους μετά τα φιλικά στην Ιβηρική.
Keywords
Τυχαία Θέματα