No smoking: Οι Έλληνες διάσημοι που έκοψαν το κάπνισμα

07:01 26/6/2013 - Πηγή: 24wro


Μετά τον καφέ, ανάβεις ένα τσιγάρο. Μετά το φαγητό, για να χωνέψεις θα κάνεις ένα τσιγάρο. Πριν πέσεις για ύπνο, θα καπνίσεις στα γρήγορα. Οι ιστορίες αυτές είναι...

κοινές για όλους, διάσημους και μη. Κάποιοι όμως αντιστάθηκαν στην εξάρτηση και τα κατάφεραν. Ας παραδειγματιστούμε από τη στάση τους.

Η Σμαράγδα Καρύδη ξεκίνησε από πολύ μικρή να καπνίζει, γιατί στο σχολείο κάτι τέτοιο θεωρείται μαγκιά… Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Mega, Όλα για την υγεία μου, την απόφαση να κόψει το κάπνισμα την πήρε επειδή δεν
την άρεσε πια η εικόνα της με το τσιγάρο. Τα κατάφερε μόνη της, χωρίς κάποια βοήθεια, ενώ το αντιμετωπίζει όσο πιο χαλαρά μπορεί.

Κίνηση ματ, αποκάλεσε ο ηθοποιός Αντώνης Καρυστινός, την απόφασή του να πετάξει τα τσιγάρα του και τον αναπτήρα του. Όπως είπε στην ίδια εκπομπή και στο Μανώλη Κεφαλογιάννη, κερδίζει πια ζωή και έχει υποσχεθεί στον εαυτό του πως τίποτα δεν θα τον κάνει να αρχίσει και πάλι το κάπνισμα.

Η πρώτη της εγκυμοσύνη ήταν η αφορμή για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους να διακόψει την κακιά συνήθεια του καπνίσματος. Στην εκπομπή του Mega, εκμυστηρεύτηκε πως είχε συμπτώματα όπως έντονο βήχα, ενώ τώρα πια αυτό που λέγεται τσιγάρο δεν την αφορά.

peoplegreece.com
Keywords
Τυχαία Θέματα