M.ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

19:28 7/9/2012 - Πηγή: 24wro
Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης...
κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την νέα οργάνωση του υπουργείου αλλά και τις προοπτικές του.

Η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να το επανασυστήσει αποδεικνύει το ενδιαφέρον
της ΝΔ για τον βορειοελλαδικό χώρο, τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης μετά το τέλος της συνάντησης.

Παράλληλα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τόνισε ότι η «Ελλάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση της ιστορίας της, προσθέτοντας ότι «όσα αντιμετωπίζουμε και θα αντιμετωπίσουμε είναι δύσκολα για την ελληνική κοινωνία».

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε, και θα το κάνουμε, είναι τα μέτρα που θα ληφθούν να έχουν μια προμετωπίδα, τη λέξη δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη σημαίνει ότι οι έχοντες θα πληρώσουν τα βάρη των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε και θα είμαστε πιο ήπιοι σε αυτό που ζητάμε από τον απλό πολίτη που σήμερα δυσκολεύεται στην καθημερινότητά του», σημείωσε.

«Εμείς, από την πλευρά του κόμματος, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε το κυβερνητικό έργο, να βγάλουμε την πατρίδα μας σε ξέφωτο από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα, εξαιτίας ενός προβλήματος που δημιουργήθηκε εδώ και πολλά χρόνια και καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε σήμερα», πρόσθεσε.

Ακόμη, ο κ. Κεφαλογιάννης επεσήμανε ότι στην ιεράρχηση των αξιών της ΝΔ μπαίνει πρώτα η Ελλάδα, το έθνος και μετά το κόμμα. «Στο πλαίσιο της εντολής που πήραμε από την Πολιτική Επιτροπή να τα αλλάξουμε όλα στη Νέα Δημοκρατία και να βοηθήσουμε την κυβέρνηση να τα αλλάξει όλα στην Ελλάδα, ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη και τη συνάντηση που είχα με τον υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, για να συντονίσουμε δράσεις που θα αναλάβουμε από την μεριά του κόμματος για να βοηθήσουμε αυτήν την εθνική προσπάθεια», σημείωσε.

Στη συνέχεια ο Γραμματέας της ΝΔ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Στάθη Λαφαζανίδη, με τον οποίο συζήτησε τόσο θέματα της Αυτοδιοίκησης όσο και τα τοπικά προβλήματα.

Όπως σημείωσε, σκοπός του κόμματος είναι να αποτελεί εκείνον τον δίαυλο που θα βοηθά την κυβέρνηση να παίρνει τις σωστές αποφάσεις για την Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία.

Η περιοδεία του συνεχίστηκε στη Σίνδο, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής από αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης.

«Το κόμμα μας είναι αποφασισμένο να εργαστεί μεθοδικά και σκληρά για την αναζωογόνηση της υπαίθρου αλλά και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα», σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης, που συμφώνησε με τη θέση των αγροτοσυνεταιριστών ότι η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει την οικονομική κρίση εάν αναπτύξει σημαντικά τη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Η επίσκεψη του Γραμματέα της ΝΔ συνεχίζεται με την σύσκεψη που θα έχει στις 7 μ.μ. με στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης, στα γραφεία
Keywords
Τυχαία Θέματα