ME ΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

22:25 24/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με συννεφιά θα επιστρέψουν οι εκδρομείς του Πάσχα... ενώ απο την αύριο αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πιο αναλυτικά, για τη Δευτέρα του Πάσχα προβλέπεται:
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις που από το...
βράδυ στη δυτική Μακεδονία θα αυξηθούν. Το απόγευμα στη Μακεδονία αναμένονται σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο
04 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο, νοτιοανατολικοί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 22 βαθμούς Κέλσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που το βράδυ στη Δυτική Κρήτη θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθείαπό 11 έως 18 και στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κέλσιου.
Keywords
Τυχαία Θέματα