LIVE: H Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

11:47 9/3/2012 - Πηγή: 24wro
Σε εξέλιξη η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου...
- Αποχώρησε ήδη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Εξερχόμενος είπε στους οπαδούς: «Αυτά που θέλατε να πείτε εσείς μέσα, τα είπα εγώ»
Στα γραφεία του Παναθηναϊκού έχουν προσέλθει μέτοχοι και παράγοντες του «τριφυλλιού». Παρόντες είναι
οι Θανάσης Γιαννακόπουλος και Ανδρέας Βγενόπουλος, καθώς και ο Αδαμάντιος Πολέμης. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εκπροσωπείται από το νομικό του σύμβουλο. Ο Νικόλας Πατέρας δεν έδωσε το «παρών», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απουσιάζει στο εξωτερικό.
Παράλληλα, μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου του Παναθηναϊκού και περίπου 100 οπαδοί του έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία περιμένοντας με αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι.
Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με 30λεπτη καθυστέρηση και είναι ανοιχτή στους εκπροσώπους του Τύπου.
Με την παρέλευση περίπου μιας ώρας αποχώρησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Κατά την αποχώρησή του τον πλησίασαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία. Κάποιοι τον ασπάστηκαν. Ο κ. Γιαννακόπουλος απευθυνόμενος προς τους οπαδούς είπε: «Αυτά που θέλατε να πείτε εσείς μέσα τα είπα εγώ. Μέσα στη Συνέλευση είναι 40 δημοσιογράφοι. Ας βγουν έξω να σας πουν την αλήθεια».
Τι αναμένεται να γίνει...
Στη σημερινή Γενική Συνέλευση αναμένεται να ψηφιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ, με τιμή μετοχής 0,33, ωστόσο δεν αναμένεται να μαζευτούν αυτά τα χρήματα.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα βάλει τα χρήματα που απαιτούνται για τη διατήρηση του ποσοστού του και είναι περίπου 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ στην ΑΜΚ θα μετάσχει και ο Αδαμάντιος Πολέμης, όχι μόνο με το ποσό που του αναλογεί, αλλά με περισσότερα χρήματα, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το ύψος του ποσού.
Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν πως θα βρεθούν κι άλλοι επιχειρηματίες που θα μετάσχουν στην ΑΜΚ και έτσι υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να συγκεντρωθεί ακόμη και το ποσό των 8 εκατ. ευρώ.

Το Onsports βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει τις εξελίξεις. Παρακολουθήστε LIVE όσα συμβούν:
Keywords
Τυχαία Θέματα