K. HUDSON: Δε βιάζομαι να παντρευτώ

18:40 11/8/2011 - Πηγή: 24wro

Μόλις τέσσερις μήνες έχουν περάσει, από την ημέρα που η ηθοποιός Kate Hudson...
έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, που απέκτησε με τον αραβωνιαστικό της και τραγουδιστή των Muse, Matt Bellamy, οπότε λογικό είναι να μη βιάζεται να ανέβει - ξανά - τα σκαλιά της εκκλησίας. (vids) "Ένα πράγμα κάθε φορά. Να χαρούμε πρώτα το μωρό μας για λίγο καιρό και μετά", δήλωσε η 32χρονη ηθοποιός στο περιοδικό Elle, όπου
φωτογραφήθηκε σε αρκετά σέξι πόζες.
Σε μία μάλιστα από τις φωτογραφίες, είναι ξαπλωμένη και τυλιγμένη με ένα ροζ μεταξωτό σεντόνι, ενώ αφήνεται να εννοηθεί, πως κάτω από αυτό, δε φοράει τίποτα...
Με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Muse είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο και η ίδια λέει για τη σχέση τους:
"Οι περισσότερες σχέσεις που είχα, ήταν με ανθρώπους που ταξίδευαν πολύ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Δεν ξέρω αν με τραβάει αυτός ο παράγοντας, ωστόσο είναι ωραίο να είσαι με κάποιον που καταλαβαίνει τους ρυθμούς της ζωής σου".


  Η ίδια παραδέχεται ότι δυσκολεύεται πλέον να συνδυάσει τη δουλειά με τη μητρότητα, αφού έχει κι ένα ακόμη παιδί, τον 11χρονο Ryder, από τον πρώτο σύζυγό της, Chris Robinson.
"Αλλά η ζωή προχωράει. Δε θα ήθελα ποτέ να είμαι από τους ανθρώπους που παραπονιούνται συνέχεια και έχουν κακή διάθεση. Αν κάνεις το καλύτερο που μπορείς, μπορεί πραγματικά να είναι τέλεια", είπε.
Keywords
Τυχαία Θέματα