HMIXPONO: Ολυμπιακός-Καβάλα 0-0

20:50 3/4/2011 - Πηγή: 24wro
Στο ημίχρονο βρίσκεται η προσπάθεια του πρωταθλητή Ολυμπιακού να διατηρήσει… φρούριο το «Καραϊσκάκη», απέναντι στην Καβάλα.

Χωρίς σκορ το παιχνίδι, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν αρκετές ευκαιρίες (κυρίως με τον εξαιρετικό Μιραλάς) αλλά να μην τις αξιοποιούν.

Ντεμπούτο του Μπάλαζ Μέγερι με τα «ερυθρόλευκα» και αποδοκιμασίες εναντίον του (επίσης βασικού) Ντουντού.

43': Πρώτη καλή φάση για την Καβάλα.
Ο Αμπντούν μπήκε ωραία από αριστερά στην περιοχή, έπιασε το φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Μέγερι.

38': Διαμαρτυρίες (μάλλον δικαιολογημένες) της Καβάλας για πέναλτι, όταν ο Ντικρόκ σέντραρε από δεξιά και η μπάλα σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Μοϊσές!

35': Ο Χολέμπας κάνει ωραία ατομική ενέργεια και σουτάρει με φάλτσο από πλάγια θέση και αριστερά, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ από το απέναντι δοκάρι.

25': Νέα ευκαιρία του Μιραλάς! Μετά από μπαλιά του Μανιάτη από δεξιά, ο Βέλγος κοντρόλαρε και σούταρε συρτά, αλλά ο Γκαλίνοβιτς απομάκρυνε ενστικτωδώς με τα πόδια!

24': Μεγάλη ευκαιρία για τους "ερυθρόλευκους"! Η υπέροχη μπαλιά του Φουστέρ βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον Μιραλάς -μέσα στην περιοχή και αριστερά- αλλά το βολέ που πιάνει ο Βέλγος στην κίνηση περνάει λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι!

21': Πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς πιάνει ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι!
Keywords
Τυχαία Θέματα