H επιστροφή του… ασώτου Τέβες

00:05 14/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Κάρλος Τέβες επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι… ύστερα από δύο εβδομάδες, λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί, για να προπονηθεί μόνος του.



Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει σχέσεις με τον Αργεντινό, ο οποίος δούλεψε 90 λεπτά στη φυσική κατάσταση με ένα μέλος του προπονητικού τιμ της Σίτι. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πήγε στις εγκαταστάσεις της ομάδας περίπου μία ώρα μετά την έναρξη της προπόνησης.

Ο Τέβες περιμένει να μάθει
τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του, με τον σύλλογο να ενημερώνει την Τετάρτη μέσω ανακοίνωσης ότι υπάρχει υπόθεση στην οποία πρέπει να απαντήσει, μετά τις κατηγορίες για παραβίαση όρων του συμβολαίου. Ο ίδιος ο παίκτης, μέσω του ατζέντη του, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν αρνήθηκε να περάσει αλλαγή στο ματς με την Μπάγερν όταν του είπε ο Μαντσίνι να σηκωθεί για ζέσταμα, τονίζοντας ότι πρόκειται για... παρεξήγηση.

Ο Τέβες έχει τη δυνατότητα να καταθέσει ενστάσεις σε περίπτωση βαριάς τιμωρίας, μία στο διοικητικό συμβούλιο της Σίτι και μία στη Λίγκα. Αν αποφασίσει ωστόσο να ασκήσει τα δικαιώματά του, είναι πιθανόν η υπόθεση να «τραβήξει» μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη. Ο παίκτης είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει τον Ιανουάριο και ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια ονόματα ομάδων που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όπως η Γιουβέντους.


Keywords
Τυχαία Θέματα