F1: Στα χαρακώματα Χάμιλτον-Φέτελ

14:15 30/3/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Λιούις Χάμιλτον συνεχίζει να μιλάει με απαξιωτικά λόγια για τη Red Bull και τον Σεμπάστιαν Φέτελ...
ενώ παρομοιάζει την κόντρα του με τον Φερνάντο Αλόνσο με αυτή που είχαν οι Άιρτον Σένα και Άλεν Προστ.

Τι και αν είναι ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία της Formula 1; Δεν πα να τον χαρακτηρίζουν "baby Schumi"; Η Red Bull θα πρέπει να αποδείξει σε βάθος χρόνου μαζί με τον Φέτελ ότι αξίζουν να λέγονται οι... μεγαλύτεροι ανταγωνιστές
του Χάμιλτον.

Σύμφωνα με τον βρετανό πιλότο της McLaren, ο Αλόνσο θα ήταν ο Προστ αν εκείνος ήταν ο θρυλικός Βραζιλιάνος, Σένα.

«Πάντα πιστεύω ότι ο μεγαλύτερός μου αντίπαλος είναι ο Φερνάντο Αλόνσο», είπε ο Χάμιλτον στη Guardian, για να παρομοιάσει στη συνέχεια την κόντρα που έχει με τον Ισπανό όπως αυτή που είχαν οι Σένα και Προστ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας '80 και '90.

«Βλέπω τον Αλόνσο σαν τον Προστ. Αν μου έλεγαν να διαλέξω ποιος οδηγός θα ήθελα να είμαι, ξεκάθαρα θα διάλεγα τον Άιρτον Σένα. Και ίσως να έβαζα τον Αλόνσο στη θέση του Προστ».

Σε ερώτηση μάλιστα για το τι πιστεύει για τον Σεμπάστιαν Φέτελ σχολίασε με όχι και τον πιο εγκωμιαστικό τρόπο: «Δε νομίζω ότι ο Φέτελ είναι ο μεγαλύτερός μου αντίπαλος. Αν συνεχίσει να έχει το μονοθέσιο που έχει τώρα, ίσως γίνει, αλλά πιστεύω ότι μόλις βρούμε τον ίδιο ρυθμό θα έχουμε μερικούς σοβαρούς αγώνες. Ίσως να είναι ο νέος Μάνσελ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τον έβαζα στην ίδια θέση με το Μάνσελ».
Keywords
Τυχαία Θέματα