Euro 2012: Εκδίκηση για Γαλλία

22:00 3/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ο όμιλος ξεκίνησε με την ήττα-σοκ της Γαλλίας από την Λευκορωσία στο Παρίσι....



Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και οι «τρικολόρ» έχουν πάρει κεφάλι στο όμιλο και πλέον αναζητούν την εκδίκηση στο Μινσκ. Οι γηπεδούχοι έχουν τις αντιρρήσεις τους και ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ


Λευκορωσία: Δέχτηκε το πρώτο γκολ στην φάση των ομίλων και αυτό ήταν αρκετό για
να γνωρίσει την ήττα. Στην Αλβανία δεν τα κατάφερε, έχασε με 1-0 και χάλασε το αήττητο. Το 2011 δεν έχει μπει με τους καλύτερους οιωνούς για το συγκρότημα του Μπερντ Στάνγκε, καθώς πέρα από την ήττα στα Τίρανα, ακολούθησε η φιλική ισοπαλία με το Καζακστάν και η ήττα από τον Καναδά. Μπορεί και θέλει να γράψει ιστορία, κερδίζοντας το εισιτήριο για τα μπαράζ, όμως έχει πολλές και σοβαρές απουσίες. Εκτός ο σπουδαιότερος παίκτης της χώρας, Αλεξάντερ Χλεμπ, όπως και οι επιθετικοί Κουτούζοφ, Ροντιόνοφ και Κορνιλένκο. Εκτός αποστολής και ο αμυντικός Γιούρεβιτς.

Γαλλία: Ο Λοράν Μπλαν βρήκε τον τρόπο για να οδηγήσει την ομάδα του στην τελική φάση. Γεροδεμένη άμυνα και από εκεί και πέρα κάποιος θα βρεθεί να σπρώξει την μπάλα στο πλεκτό. Το ποδόσφαιρο που παίζει δεν έχει πολλούς οπαδούς, όμως το ζητούμενο είναι η πρώτη θέση, σ’ έναν όμιλο που δεν έχει καμία ομάδα που μπορεί να την αμφισβητήσει. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Λευκορωσία, ακολούθησαν τέσσερις νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-0. Λογικά δεν έχει πρόβλημα για την πρωτία, όμως ζητούμενο είναι να παίξει καλύτερα και να πάρει την εκδίκηση από τους Λευκορώσους. Κανένα σοβαρό πρόβλημα για τον Μπλαν, ο οποίος κάλεσε για πρώτη φορά το μέσο Μαρτέν της Σοσό.


Tips:

*Under 2,5 στα 10 από τα τελευταία 11 ματς έχει η Λευκορωσία
*Ο πρώτος αγώνας στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού, στον οποίο οι Λευκορώσοι επικράτησαν με 0-1 με το γκολ του Κίσλιακ, είναι η μοναδική αναμέτρηση των δύο ομάδων.
*Οι τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις στο Μινσκ, έληξαν με No Goal.
*Οι τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της Γαλλίας έχουν λήξει με νίκες των «τρικολόρ» και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-0.
*Και στις δέκα αναμετρήσεις των δύο ομάδων σημειώθηκαν under 2,5.

Πρόταση: Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους και το under 2,5 έχει τον πρώτο και σοβαρότερο λόγο. Η απόδοση του 1,67 από την 10Bet.com είναι αρκετά ελκυστική. Λογικά η Γαλλία θα κερδίσει για να πάρει και το αίμα της πίσω. Μικρό το 1,49, αλλά μπορεί να αποτελέσει στήριγμα για ένα κουπόνι, που θα είχε και άλλο ματς. 


bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα