Euro 2012: Αν θες εισιτήριο πρέπει να κερδίσεις

21:15 3/6/2011 - Πηγή: 24wro
Βέλγιο και Τουρκία, συγκρούονται στις Βρυξέλλες...
με το νικητή να αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα για την δεύτερη θέση.


Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι καθοδηγούμενοι από τον Εντέν Αζάρ της Λιλ, ενώ με πολλά προβλήματα ταξιδεύουν οι γείτονες μας, καθώς πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Χίντινκ να είναι για τελευταία φορά στο πάγκο της ομάδας.


ΒΕΛΓΙΟ – ΤΟΥΡΚΙΑ

Βέλγιο: Μετά από τις δύο πρώτες ήττες στον όμιλο, έχει βρει τα πατήματα της και βοηθούμενη από το πρόγραμμα, μοιάζει ικανή να κατακτήσει την δεύτερη θέση. Ακολούθησαν τρεις νίκες και μία ισοπαλία, με σημαντικότερη αυτή στην έδρα της Αυστρίας με 0-2. Τελευταία παράσταση η εντός έδρας αναμέτρηση με το Αζερμπαϊτζάν, με το οποίο δεν συνάντησαν δυσκολίες και κέρδισαν με 4-1. Πολύ ταλέντο στην ομάδα, καθοδηγούμενη από τον έμπειρο τεχνικό Ζορζ Λίκενς. Στα συν και η παρουσία του σπουδαίου Εντέν Αζάρ, που φέτος έκανε απίστευτα πράγματα με την Λιλ. Επιθετικά θα έχει και τον Λουκάκου της Άντερλεχτ, οπότε δεν «χώραγε» ο «δικός» μας Μιραλάς. Θα απουσιάσουν ο μέσος Φελαϊνί της Έβερτον και ο επιθετικός Ντεμπέλε. Σημαντικές απώλειες, όμως υπάρχει το «βάθος» για να ξεπεραστούν.

Τουρκία: Έδειξε ότι έχει συνέλθει από τις δύο κολλητές ήττες από Γερμανία και Αζερμπαϊτζάν. Κόντρα στην Αυστρία ήταν σοβαρή και επικράτησε με 2-0. Το αποτέλεσμα αυτό την κρατάει «ζωντανή» για την δεύτερη θέση, όμως κάπου εδώ τελειώνουν οι ευχάριστες ειδήσεις. Ο τεχνικός Χίντινκ είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την ομάδα και να αναζητήσει την τύχη του στην Τσέλσι, αφήνοντας στην μέση την δουλειά. Ο Ολλανδός έχει φτιάξει μια ομάδα, που βασίζεται σε παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα και μόνο τέσσερις νατουραλιζέ. Κάλεσε τέσσερα νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο επιθετικός Τορέ, που ανήκει στην λονδρέζικη ομάδα και τον συντροφεύουν καλές συστάσεις. Μοναδική απώλεια ο Χαμίτ Άλντιντόπ, που πρόσφατα συμφώνησε με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι τραυματίας.

Tips:

*Απόλυτα μοιρασμένη είναι η παράδοση στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με τους Βέλγους να έχουν 3 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ 3 φορές οι Τούρκοι έχουν φύγει με τη νίκη.
*Οι γηπεδούχοι έχουν να νικήσουν τον μήνα Ιούνιο εδώ και επτά χρόνια. Στο διάστημα αυτό έχουν δώσει τρεις αγώνες.
*Κακή αμυντική λειτουργία για το Βέλγιο, που δέχεται γκολ στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις εντός έδρας.
*Σε τέσσερις αναμετρήσεις από τις πέντε του ομίλου, οι Τούρκοι έχουν no goal.
*Στο πρώτο ματς στην Κωνσταντινούπολη οι Τούρκοι επικράτησαν πολύ δύσκολα με 3-2. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Αρντά στο 78ο λεπτό.
*Οι Βέλγοι είναι στην δεύτερη θέση με 10 βαθμούς αλλά έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο από τους Τούρκους, που είναι στην τρίτη με 9 βαθμούς.
*Πολλοί Τούρκοι θα βρεθούν στις εξέδρες του «Κονίνγκ Μπαουντεβάιν», όπου έχει σημειωθεί sold out εδώ και πολλές μέρες.

Πρόταση: Το Βέλγιο είναι πολύ σκληρή ομάδα, όμως στην έδρα της παρουσιάζει αστάθεια και δεν έχε
Keywords
Τυχαία Θέματα