Euro 2012: Nα μη το πάρουμε σαν αγγαρεία…

21:20 4/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ενδεχομένως τον πιο εύκολο αγώνα του ομίλου της ετοιμάζεται …
να δώσει η Εθνική μας ομάδα, που υποδέχεται  την ουραγό Μάλτα στο «Γ. Καραϊσκάκης».


ΕΛΛΑΔΑΜΑΛΤΑ (Φ1)

Ελλάδα: Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες μας από τον τρόπο με τον οποίο αποφεύχθηκε το έμφραγμα στη Μάλτα. Την τελευταία αγωνιστική, λίγο έλειψε η Εθνική μας να κάνει μια από τις γκέλες που απαγορεύονται
σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά το γκολ του Τοροσίδη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ανακούφισε τον Σάντος και όλους του υποστηρικτές της Εθνικής Ελλάδος.
Φαίνεται πως το μάθημα έγινε μάθημα για τους διεθνείς μας, αν πιστέψουμε τα λόγια του Βαγγέλη Μόρα, που είπε: «Παραλίγο να την πατήσουμε στη Μάλτα. Αυτή τη φορά δεν θα τους υποτιμήσουμε»! Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας κλαι Τζόρβας δεν υπολογίζονται από τον Σάντος. Απουσίες, που υπό άλλες συνθήκες θα προβλημάτιζαν. Όχι απέναντι στους Μαλτέζους όμως!

Μάλτα: Ο φτωχός συγγενής του 6ου ομίλου των προκριματικών. Μετά από 5 αγώνες έχει ακόμη κουλούρια στη συνολική συγκομιδή, ενώ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα πέντε πρώτα ενενηντάλεπτα (την ώρα που έχει δεχθεί δέκα). Παλεύει όσο μπορεί τα παιχνίδια της, αλλά αυτό δεν φτάνει! 18 χρόνια και 66 συνεχόμενοι αγώνες έχουν συμπληρωθεί από τη στιγμή που πανηγύρισε το τελευταίο της διπλό!


Τips:

*Στα δέκα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής μας έχουν σημειωθεί 8 under και μόλις 2 over.

* Στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουν παιχτεί ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι Μαλτέζοι δεν σκόραραν.


Η πρόταση: Μπορεί να παίζουμε με τους αδύναμους Μαλτέζους, αλλά ποτέ μου δεν θα βασιστώ στην πλούσια επιθετική παραγωγή της «γαλανόλευκης»! Οπότε καλύτερα να ποντάρουμε στο NO GOAL, δεδομένου ότι πολύ δύσκολα θα δεχθούμε φάσεις (και γκολ φυσικά) από την απογοητευτική Μάλτα.
Για έκπληξη, καλή επιλογή θεωρώ το Χ ημίχρονο/1 τελικό!

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα