Eθνική Επιτροπή Ανασυγκρότησης για το νέο ΠΑΣΟΚ

17:34 12/5/2012 - Πηγή: 24wro
Μια Eθνική Επιτροπή Ανασυγκρότησης αναλαμβάνει... το βαρύ – και πρωτόγνωρο – έργο για το (νέο) ΠΑΣΟΚ. Πιθανώς θα πρόκειται για μετεξέλιξη της υπάρχουσας Εκλογικής Επιτροπής η οποία θα αναδείξει μια Γραμματεία. Εργο της Επιτροπής Ανασυγκρότησης – και της Γραμματείας που θα έχει συντονιστικό ρόλο – εόναι να ετοιμάσει όλες τις διαδικασίες για την επανίδργση του ΠΑΣΟΚ στο Συνέδριοπου πάει για την -ιστορική – 3η
Σεπτέμβρη.
Στην πορεία αυτή δεν θα υπάρχουν όπως είπε ο κ. Βενιζέλος επετηρίδες και τίτλοι και όλοι θα πάνε με το όνομά τους στο νέο κομματικό σχήμα που όπως ειπώθηκε δεν θα αλλάξει όνομα και σύμβολα.»Όποιος νομίζει ότι μπορεί έτσι να απευθυνθεί στην κοινωνία για να συγκροτηθεί το νέο ΠΑΣΟΚ, ας έρθει να μας βοηθήσει»,τονίστηκε.
Πρέπει πάντως να αναφερθεί ότι μια μερίδα – και στελέχη και απλοί οπαδοί – ενοχλήθηκαν για την διατύπωσει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει . Διαφωνία που άλλοι την εξέφραζαν στην ουσία της διαπίστωσης και άλλοι σε θέμα τακτικής – λέγοντας ότι »θα βγαίνει τώρα ο κάθε Σαμαράς και ο κάθε Τσίπρας και θα το χρησιμοποιεί με άλλο περιεχόμενο».

prinokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα