El clasico από τα παλιά στη Θεσσαλονίκη

14:44 30/9/2012 - Πηγή: 24wro
Το ντέρμπι αιωνίων της Τούμπας κλέβει την παράσταση στην 5η αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη...
με τους «ασπρόμαυρους» να προβάλλουν ως το φαβορί της αναμέτρησης πριν την έναρξη του αγώνα.Αν και γνωρίζουν καλά ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα ξεκινήσει, όπως δείχνουν τα πράγματα, από τον πάγκο. Κάτσε και Λάζαρ θα αποτελέσουν τα αμυντικά χαφ, με τους Ρομπέρ (αριστερά) και Φωτάκη (δεξιά) στις πτέρυγες και τον Λόρενς σε
ελεύθερο ρόλο πίσω από τον «φουνταριστό» Αθανασιάδη.

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-1-1: Γλύκος – Λίνο, Κατσικάς, Κουμάλο, Ετό – Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ, Φωτάκης – Λόρενς – Αθανασιάδης.

Με τον τίτλο του αουτσάιντερ, αλλά με την αισιοδοξία και το πάθος να περισσεύουν, θα παραταχθεί ο Άρης του Μάκη Κατσαβάκη στο σημερινό «κλάσικο» της Τούμπας.

Οι «κίτρινοι» προέρχονται από την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, γεγονός που τους τόνωσε την ψυχολογία ενόψει του σημερινού αγώνα.

Οι Ρούμπεν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο «έσφιξαν τα δόντια» και θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο αρχικό σχήμα.

Στο χώρο του κέντρου λογικά θα προτιμηθεί ο έμπειρος Μανώλης Παπαστεριανός από τον Ερωτόκριτο Νταμαρλή, ενώ ο νεαρός Σουνάς θα αναλάβει σήμερα ρόλο αριστερού εξτρέμ. Στα δεξιά ο Γιαννιώτας, ενώ ο Καπετάνος θα αγωνιστεί πίσω από το μοναδικό προωθημένο Νταβίντ Αγκάνθο.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Βελλίδης – Ψυχογιός, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης – Κοέλιο, Παπαστεριανός – Σουνάς, Καπετάνος, Γιαννιώτας – Αγκάνθο.

Καμία σχέση με τα παιχνίδια που καθήλωναν τους φιλάθλους, οπαδούς και μη, τα παλαιότερα χρόνια λόγω της κατάστασης του φετινού πρωταθλήματος αλλά και των προβλημάτων του Άρη…

Βέβαια τα αίματα οξύνθηκαν ήδη από χθες με τις δηλώσεις Αθανασιάδη, αν και φαντάζει περισσότερο με προσπάθεια να ενδιαφερθεί ο κόσμος και να πάει στο γήπεδο.

Εμείς να ευχηθούμε να γίνει ένας καλός αγώνας και τα νέα παιδιά των δυο ομάδων να νοιώσουν λίγη από την αίγλη και το πάθος που προσέφεραν σε γενιές και γενιές οπαδών της συμπρωτεύουσας και να μας χαρίσουν αντίστοιχες στιγμές…

tsantiri.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα