Charlie Le Mindu: Ο κομμωτής της Lady Gaga

17:55 30/5/2011 - Πηγή: 24wro
 Μάσκες αερίου, αίματα, σταυροί και... ουρές αλόγων! Οι «σοκαριστικές» εμπνεύσεις του Charlie Le Mindu, γνωστού ως «ο κομμωτής της Lady Gaga», δεν έχουν τελειωμό. Ο δημιουργός υψηλής κομμωτικής αλλά και extreme σχεδιαστής μόδας ήρθε στην Αθήνα. Εδώ και λίγες ημέρες, στο Γαλλικό Ινστιτούτο εκτίθενται σχέδιά του στο πλαίσιο
της έκθεσης «Τέρατα και Σημεία στη Μόδα». Ο πολυτάλαντος Charlie Le Mindu είναι αυτήν τη στιγμή o πιο hot designer της Ευρώπης και όχι μόνο. Με την πραγματικά πολύ προχωρημένη δουλειά του στα μαλλιά και τα ρούχα έχει καταφέρει να προσελκύσει τα βλέμματα ακόμη και των πιο δύσκολων ανθρώπων της μόδας και της Τέχνης γενικότερα.
Η Lady Gaga εκφράζει απόλυτα τη δουλειά του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνεργαστεί μαζί της. Πέρυσι, την είδαμε να φοράει μια δική του φούστα φτιαγμένη από ξανθά μαλλιά και πριν από λίγους μήνες, στη live παρουσίαση του τραγουδιού της «Born this way», που εμφανίστηκε μέσα από ένα... φέρετρο ως έγκυος, το δερμάτινο σύνολο που φορούσε είχε τη δική του υπογραφή.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που η Lady Gaga παρουσίασε τόσο τέλεια αυτό το δερμάτινο ρούχο μου για εγκύους. Χοροπηδούσε κιόλας» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.
gossip-tv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα