BEYONCE-JAY Z: Έδωσαν 1.000.000 δολάρια για… μωρουδιακά!

19:32 12/1/2012 - Πηγή: 24wro
Beyonce και Jay-Z είναι ο ορισμός της... «χαζομαμάς» και του «χαζομπαμπά». Το ζευγάρι, έχει τρελαθεί στην κυριολεξία με τη νεογέννητη κορούλα του, την οποία βλέπει σαν πριγκίπισσα!
Αφού λοιπόν έκλεισαν ένα ολόκληρο νοσοκομείο για να γεννήσει η 30χρονη σταρ, και έκαναν τη ζωή πατίνι στις υπόλοιπες λεχώνες, το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με την μόλις μερικών ημερών, Blue Ivy
Carter.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σήμερα τα ξένα tabloids, το διάσημο ζευγάρι έχει μεταμορφώσει το σπίτι του ώστε να υποδεχτεί την πρωτότοκη!

Αν και μόλις πέντε ημερών, η Blue Ivy Carter είναι από τα πιο πλούσια μωρά στον κόσμο!
Για να καταλάβετε τι εννοούμε, αρκεί να σας πούμε πως Beyonce και Jay-Z έχουν ήδη ξοδέψει ένα εκατομμύριο δολάρια, αποκλειστικά και μόνο για τις φροντίδες της κορούλας τους.
Ενδεικτικά, να σας αναφέρουμε πως στην υπηρεσία τους διαθέτουν ΤΡΕΙΣ νοσοκόμες, ενώ τα πρώτα δωράκια της μικρής ήταν ένα ολόχρυσο κουνιστό αλογάκι αξίας 400.000 δολαρίων, και μια καρέκλα με διαμάντια Swarovski αξίας 10.000 δολαρίων!

Χαρακτηριστικό είναι πως το ζευγάρι, ξόδεψε περίπου 240.000 δολάρια, μόνο για την διακόσμηση των διαφορετικών δωματίων στα οποία θα μένει η Blue Ivy Carter.
Άλλα 20.000 δολάρια, πήγαν στη δημιουργία ενός μαγικού παιχνιδότοπου στον κήπο του σπιτιού τους, ενώ επιπλέον 20.000 δολάρια έδωσαν για την κούνια της, η οποία είναι κατασκευασμένη με τη μορφή άμαξας!
Για να μην αναφέρουμε και τα υπόλοιπα «μικροπράγματα» που πήραν, όπως τα ακριβά κοσμήματα, αλλά και άλλα μπιχλιμπίδια, ώστε να τους θυμίζουν τη σημαντική μέρα της γέννησης της κορούλας τους.
Και που είστε ακόμα…! Πού να μεγαλώσει κιόλας…!
Keywords
Τυχαία Θέματα