B.BΛΑΧΟΣ: Μιλήστε, μη φοβάστε!

16:36 19/9/2012 - Πηγή: 24wro
Πριν από μερικές ημέρες ο Βαγγέλης Βλάχος είχε μιλήσει για την ατμόσφαιρα εκκλησίας που επικρατεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ...
Τότε είχε εκφράσει το παράπονό του πως οι παίκτες του στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν, κάτι που αποδείχθηκε ακόμη μία φορά.

Αφού τελείωσε την ομιλία του προς αυτούς, ο Έλληνας τεχνικός τους έδωσε το λόγο, χωρίς όμως να μιλήσει ουδείς. «Πείτε μου κάτι ρε παιδιά! Μιλήστε, μη φοβάστε», τους παρότρυνε εκ νέου χωρίς όμως αποτέλεσμα!

Αρχικά ο Βαγγέλης Βλάχος αναφέρθηκε στη μέχρι
τώρα παρουσία και την πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια, τόσο για την εμφάνισή σας κόντρα στον Άρη όσο και για την πρόοδό σας. Βλέπω διαρκή βελτίωση και προσπάθεια και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο για τη συνέχεια. Σας το είπα από την πρώτη όμως στιγμή και θα το λέω συνέχεια πως δεν πρέπει με τίποτα να σκύβετε το κεφάλι. Πάντα στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολα. Ποτέ δεν ήταν εύκολα. Μέσα απ’ όλα αυτά, όμως, που βιώνουμε πρέπει να χτίζουμε χαρακτήρα για τη συνέχεια. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Βλάχου, ο οποίος στη συνέχεια έκανε συστάσεις για το πώς θα πρέπει να προσεγγίζεται το κάθε ματς ξεχωριστά:

«Πρέπει να κοντρολάρετε το ρυθμό, να μην… τρελαίνεστε μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς, την Κυριακή ο ενθουσιασμός μας έκανε κακό. Και πρέπει αυτό το πράγμα να το ελέγξουμε στην πορεία. Πρέπει να δουλέψουμε και να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας μέσα στο παιχνίδι», πρόσθεσε ο τεχνικός της ΑΕΚ για να ζητήσει αμέσως μετά τη γνώμη των παικτών.

Βλέποντας πως κανένας δεν έπαιρνε την πρωτοβουλία να πει οτιδήποτε, ζήτησε από έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, τον Γιάννη Κοντοέ, να πει δυο λόγια. Αυτός προτίμησε απλά να πει πως συμφωνούν όλοι με τα λεγόμενα του Βαγγέλη Βλάχου για να… «ξεσπάσει» στο τελος ο προπονητής του «Δικεφάλου»: «Πείτε μου κάτι ρε παιδιά! Μιλήστε, μη φοβάστε! Κάτι που πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξουμε, που πρέπει να διορθώσουμε. Κάτι, οτιδήποτε. Θέλω να κάνουμε διάλογο»…

tsantiri.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα