B’ Βραζιλίας: Εύκολη αποστολή για Πόντε Πρέτα

10:00 23/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η Πόντε Πρέτα έχει το ευκολότερο έργο από τους δύο πρωτοπόρους στα σημερινά ματς με...
τα οποία ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική.


ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Βίλα Νόβα: Το πάλεψε μεν αλλά τελικά γνώρισε την ήττα 2-1 εκτός έδρας από την Παρανά και εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Θα απουσιάσουν τόσο ο τιμωρημένος Αουγκούστο όσο και τρεις τραυματίες.

Ναούτικο: Την 3η της διαδοχική νίκη πέτυχε η φιλοξενούμενη
ομάδα επικρατώντας 3-2 εντός έδρας στο ντέρμπι της Αμερικάνα και συνεχίζει την βαθμολογική της αντεπίθεση. Τιμωρημένοι είναι οι Ρονάλντο Άλβες και Ντερλέι και επίσης υπάρχουν δύο μακροχρόνια λαβωμένοι

Tips

* Στις εννιά αναμετρήσεις τους στο παρελθόν η Βίλα Νόβα έχει πέντε νίκες μία παραπάνω από την αντίπαλο της.

ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ

Βιτόρια Μπαΐα:Ανώμαλη προσγείωση για τους γηπεδούχους ήταν η συντριβή 4-1 εκτός έδρας από την Γκοϊάς. Ο τεχνικός της δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Αλίσον καθώς και δύο τραυματίες αλλά επιστρέφουν αρκετοί βασικοί απόι τραυματισμό.

Πορτουγκέσα: Τη 2η της διαδοχική νίκη πέτυχε η φιλοξενούμενη ομάδα επικραώντας 2-1 εκτός έδρας της Ιτουϊτάμπα. Παρελθόν αποτελεί ο Ζαέλ που πήγε στη Φλαμένγκο ενώ τιμωρημένος είναι ο Ματέους.

Tips

*Μόλις έξι γκολ έχει δεχθεί στα ισάριθμα τελευταία της ματς η Πορτουγκέζα που έχει σημειώσει στο διάστημα αυτό 17 τέρματα.

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΠΑΡΑΝΑ

Κρισιούμα:Ανώμαλη προσγείωση για τους γηπεδούχους ήταν η ήττα 2-1 εκτός έδρας από τη Σαλγκέιρο.Λίγα τα προβλήματα για τον τεχνικό της Γκούτο.

Παρανά: Επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών με τη νίκη 2-1 εντός έδρας επί της Βίλα Νόβα. Στα θετικά για τον τεχνικό της Φονσέκα η επιστροφή από τιμωρία των βασικών Κρις και Αμαρίλντο.

Tips

*Την πρώτη της ήττα στα έξι ματς που κάθεται στον πάγκο της ο Γκούτο γνώρισε η Κρισιούμα την προηγούμενη αγωνιστική.

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Πόντε Πρέτα: Από τη μεγάλη κύρια ψυχολογικής φύσης νίκη 2-0 επί της μισητής αντιπάλου Γκουαρανί προέρχεται η γηπεδούχος που πάει με άλλο αέρα ...κορυφής στην αναμέτρηση με την επίσης γειτονική Μπραγκαντίνο. Απόντες ο τιμωρημένος Σάβες και ο λαβωμένος Ζοσιμάρ.


Μπραγκαντίνο:Σπουδαία νίκη 3-2 επί της Σπορτ Ρεσίφε πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η φιλοξενούμενη ομάδα. Παρελθόν αποτελεί ο Πάουλο Ρομπέρτο και τιμωρημένος είναι ο Μινέιρο.

Tips

*Goal /goal ήταν τα τελευταία τέσσερα ματς των γηπεδούχων.

ΙΤΟΥΙΟΥΤΑΜΠΑ – Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Ιτιουιουτάμπα: Τη 2η διαδοχική τγης ήττα κα μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1) γνώρισε η γηπεδούχος αυτή τη φορά με δράστη την Πορτουγκέσα εντός έδρας. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Τζάκσον αλλά δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.


Α Μπε Σε Νατάλ: Νέα επιτυχία για τη φιλοξενούμενη ομάδα που εικράτησε 3-0 της ουραγού Ντ
Keywords
Τυχαία Θέματα