Aτάκες-φωτιά του Στεφανόπουλου για τον...Γιωργάκη και το ...Τσιπράκι

22:23 3/11/2012 - Πηγή: 24wro
Τι λέει στο βιβλίο του ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας...
Νέα αποσπάσματα -φωτιά από το βιβλίο του Κωστή Στεφανόπουλου, αναμένεται να προκαλέσουν πολλά σχόλια. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρεται τόσο στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, όσο και στον Αλέξη Τσίπρα. Αναφερόμενος το δημοψήφισμα
ο Κωστής Στεφανόπουλος μιλά με πολύ σκληρά λόγια για τον πρώην πρωθυπουργό και την στάση του, αποκαλώντας μάλιστα «Γιωργάκη» τον Γιώργο Παπανδρέου!!!
«Αυτό είναι χειρότερο και από το «Βυθίσατε το Χώρα» που είχε πει ο μπαμπάς του. Εκβιάζει το λαό και δημιουργεί πρόβλημα με τους συμμάχους στην Ευρώπη. Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Κάποτε οι άνθρωποι έμεναν στην πολιτική από πατριωτισμό, ενθουσιασμό, αγάπη και προσφορά για τη χώρα. Σήμερα μπαίνουν για να πλουτίσουν ή να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα. Εξαιρούνται οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, οι οποίοι επιλέγονται από το κόμμα. Έχουμε και τους απογόνους σαν τον Γιωργάκη, που πιστεύουν ότι είναι τιμή του τόπου να τους έχει πρωθυπουργούς».
Από το βιβλίο δεν «ξεφεύγει» ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Όπως αναφέρει η συγγραφέας, τον Ιούνιο του 2011, στην Αίγινα, στο κτήμα του ζεύγους Φλαμπουράρη, το γλέντι καλά κρατεί, γίνονται τα βαφτίσια του γιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το Tσιπράκι, ο γιός του Αλέξη και της Περιστέρας, γίνεται ενός έτους και παίρνει επίσημα, χωρίς κολυμβήθρα και παπά, το όνομα Παύλος-Φοίβος. Κάποιοι τα χάνουν όταν βλέπουν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να περνά το κατώφλι. Και μόνον εκείνος δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Αργότερα θα πει: «Αφού με κάλεσαν, γιατί να μην πάω;»
Παράλληλα, ο Κωστής Στεφανόπουλος αποκαλύπτει ότι από την ημέρα που έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία, μετά την ήττα του στη μάχη για την ηγεσία της, δεν ξαναψήφισε ποτέ τη «μητέρα-παράταξη» της Κεντροδεξιάς. Ψήφισε Αριστερά, και “φυσικά ΠΑΣΟΚ”, όπως είναι η επίμαχη αποστροφή του...

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα