AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τούρκοι θα έκαναν στάχτη το μεγαλύτερο νησί του Αιγαίου!

18:27 28/12/2011 - Πηγή: 24wro
Μετά από καιρό αποκαλύπτεται πως οι Τούρκοι είχαν βάλει στόχο την Μυτιλήνη...
όπου σύμφωνα με ρεπορτάζ του Aegean Times είχαν εντολή να κάνουν τα πάντα στάχτη.
Διαβάστε αναλυτικότερα:
«Ηταν Αύγουστος του 2001. Το κινητό τηλέφωνο του διοικητή του κλιμακίου της ΕΥΠ χτυπά και στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο Κεντρικός Λιμενάρχης
Μυτιλήνης. Του γνωστοποιεί ότι η υπηρεσία του εξέτασε προσεκτικά τις αναφορές της υπηρεσίας του για την δράση τριών τούρκων υπηκόων στη Μυτιλήνη… και τις συχνές αγορές καυσίμων που έκαναν από διάφορα βενζινάδικα του νησιού. Του ζητά λοιπόν να είναι παρών στην επιχείρησή σύλληψής τους.
Ετσι κι έγινε. Το πλοίο της ΝΕΛ «Θεόφιλος» έφτανε το πρωί στο λιμάνι της Μυτιλήνης και οι αξιωματικοί του Λιμενικού είχαν πληροφορίες ότι επέβαιναν οι δύο από τους τρεις που αναζητούσαν, μιας και η ΕΥΠ είχε πληροφορίες ότι διέθεταν σπίτι και στη Χίο αλλά και στη Σάμο.
Πράγματι, οι άνδρες του Λιμενικού, παρουσία του Κεντρικού Λιμενάρχη συνέλαβαν τους δύο, ένας εκ των οποίων ήταν οπλισμένος με ένα περίστροφο και δυο γεμιστήρες. Αμέσως μετά πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι στο οποίο διέμεναν σε μια γειτονιά στη βόρεια πλευρά της Μυτιλήνης όπου συνελήφθηκε και ο τρίτος! Στο σπίτι μέσα βρέθηκαν χάρτες, φορητά GPS καθώς και scanners και ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πηγές, ο λόγος για τον οποίο οι τρεις τούρκοι πολίτες, προκάλεσαν την ενασχόληση ολόκληρης της ΕΥΠ, ήταν όχι φυσικά η ιδιότητά τους ως λαθρομετανάστες ούτε τα συχνά τους ταξίδια σε γειτονικά νησιά αλλά κάτι άλλο!!
Στέλεχος της ΕΥΠ είχε παρατηρήσει ότι αγόραζαν συχνά ποσότητες καυσίμων από βενζινάδικα σε μπιτόνια! Το γεγονός αυτό ήταν και ο λόγος που η ΕΥΠ έστησε ολόκληρη επιχείρηση παρακολούθησης και ενημέρωσε τις διωκτικές Αρχές!
Με γελοίους ισχυρισμούς, οι τρεις κατηγορούμενοι στην ουσία για πολλά αδικήματα, δεν μπόρεσαν ούτε να εξηγήσουν τα μεγάλα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στο σπίτι που διέμεναν αλλά κυρίως δεν κατάφεραν να δώσουν μια πειστική απάντηση τι ακριβώς ήθελαν τις ποσότητες αυτές των καυσίμων.
Τα «δήθεν αριστερά» αντανακλαστικά διαφόρων εντόπιων παραγόντων άρχισαν να κάνουν λόγο για προβοκάτσια του Κράτους εναντίων «τριών κακομοίρηδων Κούρδων μεταναστών» που … αποθήκευαν καύσιμα προκειμένου να … ζεσταθούν το χειμώνα!!! Τέτοια φαιδρά ακούγονταν στο νησί, ενώ μέσα στον ορυμαγδό που ακολούθησε χάθηκε η ουσία…
Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να … κατηγορούν το Λιμενικό, που έκανε την επιχείρηση αυτή αντί της Αστυνομίας!
Η αλήθεια είναι ότι ο διοικητής της ΕΥΠ στη Λέσβο τότε, ήταν ένας αξιωματικός (ταγματάρχης) του Στρατού με καταγωγή από την Κρήτη . Συμπτωματικά, και ο Κεντρικός Λιμενάρχης ήταν Κρητικός!!!
Ο διοικητής της ΕΥΠ είχε ενημερώσει με υπόμνημά του και την Αστυνομία!
Την περίοδο αυτή όμως, το νησί στάθηκε τυχερό, γιατί Κεντρικός Λιμενάρχης ήταν ένας μορφωμένος και οξυδερκής Αξιωματικός που σήμερα είναι εν αποστρατεία.
Εθεσε σε παρακολούθηση έναν απ
Keywords
Τυχαία Θέματα