ACB: Σκούπα έδωσες; Σκούπα θα λάβεις!

09:35 1/6/2011 - Πηγή: 24wro
Με νωπές τις αναμνήσεις από την περυσινή «σκούπα» την οποία την…
κέρασε η Κάχα Λαμποράλ στους τελικούς της ACB, η Μπαρτσελόνα θέλει να «πληρώσει με το ίδιο νόμισμα» τους Βάσκους, περνώντας στους αντίστοιχους της φετινής σεζόν.


Στη δύναμη του «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» θα στηριχθούν οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, οι οποίοι καλούνται να κάνουν την απόλυτη ανατροπή στα παιχνίδια της σειράς, αν θέλουν βέβαια να υπερασπιστούν τα κεκτημένα της περασμένης χρονιάς.

(+3.5) ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Με την «πλάτη
στον τοίχο» βρίσκεται η Κάχα, μετά τις δύο «καθαρές» ήττες από τη Μπαρτσελόνα του Τσάμπι Πασκουάλ (με 15 και 16 πόντους διαφορά αντίστοιχα) που την έχουν οδηγήσει ένα βήμα πριν από τον αποκλεισμό της από τους μεγάλους τελικούς της ACB. «Πάλεψε» αλλά υποκλίθηκε στους «μπλαουγκράνα» και το βράδυ της Δευτέρας, γνωρίζοντας την ήττα με 78-62, παρά το γεγονός πως βρισκόταν κοντά στο σκορ (53-47) μέχρι και την ολοκλήρωση της 3ης περιόδου. Σαν Εμετέριο και Μπάρατς οι κορυφαίοι της για ακόμα ένα παιχνίδι (με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα), δεν έφταναν ωστόσο για το «μπρέικ» στο «Παλαού Μπλαουγκράνα». Μεγάλο στοίχημα που καλούνται να κερδίσουν οι Βάσκοι στο παιχνίδι που ακολουθεί, ο έλεγχος των ριμπάουντ αλλά και του ρυθμού, αφού η «Μπάρτσα» δείχνει ανίκητη στο «ανοικτό» γήπεδο.

Το βάθος του πάγκου είναι αυτό που δίνει ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στη Μπαρτσελόνα έναντι των αντιπάλων της. Τρανό παράδειγμα, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν μόλις δύο παίκτες του Πασκουάλ τελείωσαν με διψήφιο νούμερο πόντων (και αυτοί οριακά), το γεγονός όμως πως και οι 12 που χρησιμοποίησε ο Καταλανός προπονητής σκόραραν, έδωσε μια άνετη νίκη και το 2-0 στη σειρά. Πρόκληση η… πρόκριση με «σκούπα» κόντρα στην Κάχα, θα αποτελέσει μία άτυπη ρεβάνς για την αντίστοιχη των περυσινών τελικών, όταν ο Μίρσα Τελέτοβιτς και η παρέα του πανηγύριζαν την κατάκτηση της ACB με 3-0 απέναντι στους «μπλαουγκράνα».



Στο… ψαχνό!

Η Μπαρτσελόνα θα τελειώσει μία ώρα αρχύτερα της σειρά των ημιτελικών και θα περιμένει να μάθει ποια εκ των Ρεάλ και Μπιλμπάο θα βρει απέναντί της στους τελικούς της φετινής ACB. Οι φιλοξενούμενοι θα νικήσουν και μάλιστα με πάνω από 3.5 πόντους τους Βάσκους, «σπάζοντας» και το χάντικαπ που δίνει η 10Bet.com στην ομάδα του Ιβάνοβιτς. Η απόδοση της επιλογής μας στο 1.86! Χαμηλό προβλέπουμε το σκορ και πιο συγκεκριμένα κάτω από τους 149.5 πόντους, αφού τον πρώτο λόγο θα παίξουν οι άμυνες! Under 149.5 πόντων λοιπόν, με την απόδοση στο 1.90!

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα