ACB: Να η ευκαιρία σου (Μπιλμπάο)!

15:15 31/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η φοβερή και «ελληνική» Μπιλμπάο...
(των Κατσικάρη, Μαυροειδή, Βασιλειάδη) μετά το «μπρέικ» στη Μαδρίτη, θα προσπαθήσει με την υποστήριξη των φαν της να βρεθεί μια ανάσα από τον τελικό της λίγκας. Now or Never το παιχνίδι.


ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (-1,5)

Καλύτερο πρόσωπο έχει δείξει η Μπιλμπάο στη σειρά με τη Ρεάλ. Το λέγαμε, το είχαμε προβλέψει και στον πρόλογο των ημιτελικών! Από δικά της λάθη έχασε το πρώτο παιχνίδι στο τέλος, από δικά της πήγε να το χάσει και στο
δεύτερο, όπου είχε προηγηθεί ακόμη και με 19 πόντους (!) δέχθηκε επιμέρους σκορ 18-2, μετά βρέθηκε να χάνει, αλλά στο τέλος ανέκτησε την ψυχραιμία της και πήρε το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα. Καθοριστική η συμβολή των δικών μας παιδιών που στη «ρώσικη ρουλέτα» των βολών είχαν 8/8 (6/6 ο Βασιλειάδης, 2/2 ο Μαυροειδής).

Στον ενθουσιασμό της Μπιλμπάο η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να απαντήσει με την εμπειρία της, αφού σε τίποτ’ άλλο δεν υπερτερεί! Πιο δεμένο το σύνολο του Κατσικάρη, με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ να υπερτερεί προφανώς στη σκακιέρα του Μολίν. Το κλίμα στους Μαδριλένους δεν είναι το καλύτερο, υπάρχει γκρίνια, ο κόσμος δεν τους πιστεύει. Η λογική λέει ήττα απόψε, αλλά δεν μπορείς εύκολα να διαγράψεις τη βαριά φανέλα αυτής της ομάδας!

Στο ψαχνό… Όλα δείχνουν Μπιλμπάο! Ελπίζω να μη λυγίσει στην ταμπέλα του φαβορί! Νίκη της Μπιλμπάο δίνει 2,20, διαφορετικά, παίρνουμε το +3,5 των γηπεδούχων στο 1,71.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα