ACB: Αφήνει πίσω της το «Final Four»

17:25 12/5/2011 - Πηγή: 24wro
Να ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την επιεικώς χαρακτηριζόμενη...
ως «λίγη» παρουσία της στο πρόσφατο «Final Four» της Ευρωλίγκας στη Βαρκελώνη θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θέλει να μπει με κεκτημένη ταχύτητα στα πλέι οφ της ACB.


Η αρχή της αντεπίθεσης των Μαδριλένων θα ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης, όταν και φιλοξενούν στην «Κάχα Μάχικα» τη Σεβίλλη του παλιού γνώριμου Λουίς Μπούλοκ, στην προτελευταία «στροφή» της κανονικής περιόδου.



ΡΕΑΛ
ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ  (+10.0)


Ρεάλ: Μοναδικός στόχος μέχρι και την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς για την ομάδα του Εμανουέλ Μολίν, να σπάσει το πλεονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ και να ανακτήσει τα «σκήπτρα» στην Ισπανία βάζοντας τέρμα στην «καταλανική δυναστεία». Το παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη είναι μία καλή πρόβα τζενεράλε ενόψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν, με τη συμπολίτισσα και αξιόμαχη Φουενλαμπράδα να είναι κατά πάσα πιθανότητα η πρώτη αντίπαλος. Ο Γιουλ δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θα αποτελέσει μία από τις κινητήριες δυνάμεις της «βασίλισσας» για την επιστροφή της στον ισπανικό «θρόνο».



Σεβίλλη: Αν για κάποιους στην Ανδαλουσία το προσεχές ματς έχει έξτρα κίνητρο, αυτοί είναι οι Λουίς Μπούλοκ και Χοάν Πλάθα οι οποίοι έζησαν μεγάλες στιγμές με τη φανέλα της Ρεάλ, πριν πάρουν μεταγραφή για τη Σεβίλλη. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η «βασίλισσα» κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο, τον οποίο διαδέχθηκε ο Μεσίνα. Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει για τη φιναλίστ του φετινού Eurocup αφού εδώ και καιρό έχει χάσει το «τρένο» των πλέι οφ. Τελευταίο παιχνίδι της, η εντός έδρας ήττα από τη Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη με 78-83, σε ένα ματς που είχε για κορυφαίο τον Λουίς Μπούλοκ με 18 πόντους, τον ακολούθησε σε απόδοση ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ Πολ Ντέιβις ο οποίος πρόσθεσε άλλους 14.




Στο… ψαχνό!

Νίκη για τη Ρεάλ η οποία πάντως δεν θα είναι και τόσο εύκολη αφού η Σεβίλλη έχει την ικανότητα και κυρίως το «know-how» (ελέω Πλάθα) για να ζορίσει τους γηπεδούχους… Ναι λοιπόν στο χάντικαπ 10 πόντων των φιλοξενουμένων, με την απόδοση της 10Bet.com στο 1.90!

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα