470.000 δολάρια για μία συνέντευξη από την Pippa ;

04:31 6/2/2012 - Πηγή: 24wro
Μία τεράστια κόντρα έχει ξεσπάσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, ανάμεσα σε δύο από...
τις πιο γνωστές τηλεπαρουσιάστριες της Αμερικής. Όπρα Γουίνφρεΐ και Μπάρμπαρα Γουόλτερς επιθυμούν διακαώς να έχουν ως καλεσμένη στο στούντιο των εκπομπών τους, την Pippa Middleton, η οποία θα κάνει και την παρουσίαση του νέου της βιβλίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής», οι δύο μεγάλες κυρίες της μικρής οθόνης έχουν ζητήσει από τους παραγωγούς των εκπομπών τους να «κάνουν ό,τι περνάει
από το χέρι τους» για να πείσουν να τις προτιμήσει. Μάλιστα, η ίδια η Όπρα ζήτησε από τους συνεργάτες της στο ομώνυμο δίκτυο «Oprah Winfrey Network» να «ξεπεράσουν» κάθε εμπόδιο» προκειμένου να κλείσουν την πολυπόθητη συμφωνία με την εκδοτική εταιρία της Pippa.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αλλά και φήμες, γίνεται λόγος για αμοιβή η οποία θα ξεπερνάει τις 470.000 δολάρια.

Πάντως, η Μπάρμπαρα Γουόλτερς διευκρίνισε ότι το ειδησεογραφικό τμήμα του «ABC» δεν πληρώνει για συνεντεύξεις. Ξεκαθάρισε όμως, ότι θα ήθελε πολύ να έχει καλεσμένη στην εκπομπή της, την αδελφή της Kate Middleton, Pippa.

Και τρίτος ενδιαφερόμενος

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «ΤτΚ» στη μάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο κυριών, συμμετέχει και ένας άνδρας δημοσιογράφος, ο Ματ Λάουερ από το «NBC». Ο Ματ παρουσιάζει την εκπομπή «Today Show» και θεωρεί πως το «θέμα»του ανήκει καθώς τον περασμένο Απρίλιο ήταν αυτός που κάλυψε ζωντανά από το Λονδίνο τον βασιλικό γάμο, ενώ και το 2007, στη δέκατη επέτειο από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας , είχε πάρει συνέντευξη από τον πρίγκιπα Γούλιαμ και τον αδερφό του Χάρι.

Εν αναμονή λοιπόν, της πολυσυζητημένης παρουσίασης του νέου βιβλίου της Pippa Middleton στην Αμερικάνικη τηλεόραση.
Keywords
Τυχαία Θέματα