30 μαθήματα που θα πάρεις όταν μείνεις μόνος σου

10:24 5/10/2012 - Πηγή: 24wro
Το να μείνεις μόνος σου δεν είναι απλά ένας άνθρωπος σε τέσσερις τοίχους. Είναι ένα...
σχολείο για την μετέπειτα ζωή. Κάποιοι αριστεύουν και προοδεύουν και κάποιοι μένουν μετεξεταστέοι. Αλλά όλοι παίρνουν τα μαθήματα που πρέπει. Τα μεγάλα και τα μικρά.

Μαζεύοντας τα πιάτα από το τραπέζι δεν βάζεις το ένα πάνω στο άλλο.Γιατί το φαγητό του ενός θα λερώσει τον πάτο του άλλου πιάτου και απαιτεί διπλή προσπάθεια το πλύσιμο. Τρελό σπάσιμο να έχεις κιμάδες το πιάτο από κάτω.

Το τασάκι δεν το αδειάζουμε στην λεκάνη. Δεν έχουν όλα τα σπίτια καλά υδραυλικά. Και εκείνες οι επιγραφές
στα εστιατόρια “μην ρίχνετε χαρτιά στην λεκάνη” μπορεί να σου χρησιμεύσουν και στο σπίτι σου.
Τα δεύτερα κλειδιά τα φυλάμε εκτός σπιτιού

Το sex και το πορνό χάνουν λίγη από την αίγλη τους. Όταν κάτι είναι απαγορευμένο, είναι και πιο γλυκό. Μπορεί να έχεις την άνεσή σου να κάνεις sex και να βλέπεις πορνό όποτε και όπου θες αλλά η απώλεια της μυστικοπάθειας είναι κάτι που θα σου στοιχίσει. Αλλά θα σου περάσει.

Το ξεσκονόπανο δεν είναι η πανάκεια του σπιτιού. Είχες δει την μάνα σου να το χρησιμοποιεί, δεν σου φάνηκε δύσκολο και θες να το δοκιμάσεις. Όχι φίλε μου. Θα πάρεις και σκούπα για τα χοντρά, θα πάρεις φαράσι να τα μαζέψεις, σφουγγαρίστρα για τα πατώματα, άλλη σφουγγαρίστρα για το μπάνιο, πανάκια να πλένεις τα τζάμια, σφουγγάρια να τρίβεις το μπάνιο, σύρμα να τρίβεις την κουζίνα.

Τα υπολείμματα τροφών τα πετάμε στα σκουπίδια πριν βάλουμε τα πιάτα στον νεροχύτη. Αλλιώς βρισκόμαστε αντιμέτωποι με βουλωμένο νεροχύτη που απαιτεί να βουτήξεις το χέρι βαθιά μέσα στη γλίτσα και να αφαιρέσεις έναν πολτό αηδίας για να ξεφρακάρει.

Καμιά φορά μπορείς να θες να κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι. Δεν είναι κακό. Και τώρα μπορείς να το κάνεις με ανεση ως άλλος Evan Handler στο Sex & The City...

Η αυτόνομη θέρμανση είναι μονόδρομος αν θες να ζεσταίνεσαι. Γιατί αν είσαι ιδιωτικός υπάλληλος δεν θα ζήσεις ούτε ένα λεπτό ζεστασιάς στο ίδιο σου το σπίτι μιας και οι γριές το ανάβουν μετά τις 9 το πρωί που ξεμυτάνε από τα σκεπάσματα και νωρίς το απόγευμα. Ότα γυρνάς εσύ από τη δουλειά είναι ήδη στο κρεβάτι τυλιγμένες με 5 μάλλινες κουβέρτες.

Αν σου τσιμπουρωθεί μια γκόμενα που δεν θες, πρέπει να εφεύρεις νέες δικαιολογίες για να την ξεφορτώνεσαι. Παλιότερα έλεγες μια παπάτζα του τύπου “σε λίγο ξυπνάει ο πατέρας μου”, “πίστεψέ με, δεν θες να γνωρίσεις την μάνα μου” και εκείνη έτρεχε να φύγει. Τώρα πρέπει να γίνεις πιο εφευρετικός μεγάλε.

Όταν ψήνουμε κρέας, ρίχνουμε νερό στο σκεύος αμέσως μετά. Ιδανικά το περνάμε και με ένα σφουγγαράκι γιατί τα ξεραμένα λίπη δεν φεύγουν και πολύ εύκολα μετά.

Το sex είναι ένα άθλημα με πολλά γήπεδα. Το μπάνιο, το σαλόνι, την σκάλα, το ασανσέρ, την εξώπορτα, το μπαλκόνι, το χωλ, την κουζίνα και άλλα πολλά. Και όχι μόνο όταν λείπουν οι γονείς σου στο εξοχικό αλλά κάθε φορά που θα σου έρθει στο μυαλό να απατήσεις το κρεβάτι σου.

Μπορείς να μαγειρ
Keywords
Τυχαία Θέματα