13 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

16:58 13/3/2012 - Πηγή: 24wro
Σήμερα ηχούν αισιόδοξες και χαρούμενες μελωδίες... με τη συνδρομή της Σελήνης στο πολύχρωμο και θετικό ζώδιο του Τοξότη. Παράλληλα, τονίζονται τα θέματα επικοινωνίας και μια καλή παρέα μπορεί να είναι το bonus της ημέρας. Το τρίγωνο του Δία – με τον Πλούτωνα σας προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να κερδίσετε την αναγνώριση και τη χαρά που δικαιούστε εδώ και πολύ καιρό. Ιδανική μέρα για να επαναπροσδιορίσετε τόσο τους οικονομικούς όσο και τους επαγγελματικούς σας στόχους.
ΚριόςΗ σημερινή μέρα παρουσιάζει οικονομικές ευκαιρίες μέσα από
επαγγελματικές ανακατατάξεις. Αν και κρίση, εσείς με το Θεό της Τύχης στον οίκο των οικονομικών νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι για τα έσοδα σας. Αισθηματικά, ίσως μπείτε στον πειρασμό να κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν, γεγονός που θα σας γεμίσει αμφιβολίες τόσο για τις αποφάσεις σας όσο και για τις προσδοκίες που έχετε. Οι γεννημένοι του 1985 θα αλλάξετε δουλειά.
ΤαύροςΟι προσωπικές σας επιδιώξεις πραγματώνονται, αλλάζοντας φιλοσοφία ζωής και βλέποντας τα πράγματα μέσα από μια πιο διαφορετική οπτική. Οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν αλλά παράλληλα ετοιμάζετε σχέδια που δεν ανακοινώνετε ούτε στα πιο κοντινά σας πρόσωπα. Αισθηματικά, νιώθετε ότι θέλετε να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο μέσα στη σχέση. Οι γεννημένοι του 1974 θα μετανιώσετε για τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ένα φίλο.
ΔίδυμοιΤα αισθηματικά εμπλέκονται με τα εργασιακά και κατά ένα περίεργο τρόπο αυτό σας βγαίνει σε καλό. Με την παρουσία του Άρη στον οίκο του σπιτιού οι εντάσεις εντός δεν λείπουν, αντίθετα είναι συχνές και απαιτούν ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση βιαστικές κινήσεις. Ένα φλερτ φαίνεται να αποδίδει και αυτό σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε και να εκπληρώσετε το σκοπό σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα επιλέξετε την εύκολη λύση χωρίς σκέψη.
ΚαρκίνοςΜια ομαδική εργασία έρχεται να σας προσφέρει χαρά και ταυτόχρονα να ανοίξει τόσο τον κύκλο των γνωριμιών σας όσο και των επαφών σας. Επαγγελματικά, δεν είστε σίγουροι για κάποιες αποφάσεις σας γι’ αυτό μην βιαστείτε να πείτε πράγματα που πιθανόν δεν θα πραγματοποιήσετε. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ σας δείχνει την αγάπη του με τρόπο που σας συγκινεί. Οι γεννημένοι του 1964 θα κάνετε αλλαγές που θα σχετίζονται με την οικία.
ΛέωνΟι κατάλληλες συνθήκες στο χώρο εργασίας σας χρήζουν το πρόσωπο που όλοι θέλουν και αυτό σας γεμίζει τόσο περηφάνια όσο και ευτυχία. Οι μοναδικές σας ηγετικές ικανότητες θα πρέπει να συνδυαστούν με την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα, προκειμένου να αποδώσουν τα μέγιστα. Αισθηματικά, νιώθετε ότι το μεγάλο στοίχημα για εσάς είναι η σταθεροποίηση της σχέσης. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως δεν αντέξετε την σκληρή κριτική.
ΠαρθένοςΜεγάλες αλλαγές έρχονται στη ζωή σας, αφού μετά από μια περίοδο καθόδου έφτασε η στιγμή της ανόδου. Επαγγελματικά, ίσως δυσκολεύεστε να διαπραγματευτείτε κάποια πράγματα, όχι γιατί δεν μπορείτε αλλά γιατί θέλετε λίγο χρόνο ακόμα για να είστε σίγουροι για κάποιες λεπτομέρειες. Αισθ
Keywords
Τυχαία Θέματα