10 πράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν στα ανδρικά σπίτια

07:20 31/3/2011 - Πηγή: 24wro

Όταν μία γυναίκα επισκέπτεται το σπίτι ενός εργένη, είναι η ιδανική του ευκαιρία να…



 την θαμπώσει! Αν όμως αυτός δεν φροντίσει κατάλληλα τα πράγματα μπορεί να μην πάνε κατ’ευχήν. Μπορεί να ξεμείνουν από θέματα για συζήτηση, να ξεμείνουν από κρασί, να ξεμείνουν από επιχειρήματα για να περάσουν στο… επόμενο στάδιο.
Για να είστε πάντα προετοιμασμένοι, σας παραθέτουμε μία λίστα με πράγματα που πρέπει να έχετε σπίτι σας για να την κάνετε να μην θέλει να φύγει ποτέ, αλλά και για να σας δώσουν το κατάλληλο «πάτημα» για το «επόμενο στάδιο». Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για αλλαγές:

1. Κάτι χειροποίητο



Έχετε σε εμφανή θέση κάπου στο σπίτι κάτι που εσείς οι ίδιοι φτιάξατε. Είτε πρόκειται για κάποιο ξυλόγλυπτο ή για ένα έπιπλο ή ακόμα για μια ζωγραφιά, ένα σκίτσο. Αυτό θα της δείξει ότι έχετε κάποιο ταλέντο. Ακόμα κι αν αυτό που έχετε φτιάξει είναι κάτι γελοίο ή πάρα πολύ απλό, τουλάχιστον θα αποτελέσει μία καλή αφορμή αστεϊσμού και ένα ευχάριστο αντικείμενο συζήτησης, αφού θα της εξηγήσετε γιατί όλοι σας αποκαλούν «ατάλαντο». Όπως και να έχει, αν δείτε την δημιουργία σας με χιούμορ, έτσι θα την δει και εκείνη. Και αν εν τέλει δε μπορείτε να σκεφτείτε να φτιάξετε κάτι πρωτότυπο, φτιάξτε… κουλουράκια! Πόσο δύσκολο να είναι πια;

2. Ένα διαδραστικό video game



Για τις περισσότερες γυναίκες μέχρι σήμερα οποιοδήποτε video game ισοδυναμούσε με το απόλυτο «ξενέρωμα», καθώς φανταζόταν τον αγαπημένο της 100% αφοσιωμένο, σε βαθμό αποβλάκωσης, για ώρες μπροστά σε μία οθόνη, παρέα με τους υπόλοιπους αποβλακωμένους φίλους του, να χάνει πάσα επαφή με το περιβάλλον (κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι άνδρες μπροστά σε ένα video game μετατρέπεστε σε ζόμπι). Ωστόσο, τα video games σήμερα έχουν αλλάξει. Έχουν γίνει πολύ πιο διαδραστικά και ευχάριστα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Δεν υπάρχουν, λοιπόν, πολλές γυναίκες σήμερα που μπορούν να αντισταθούν στο Rock Band του X-Box ή σε ένα σετ τένις, στο Wii. Παίξτε, λοιπόν, ο ένας ενάντια στον άλλον και συμφωνήστε πως ο χαμένος θα κάνει στο τέλος μασάζ στον νικητή… Δεν ακούγεται κακό! (Δείτε στα Σχετικά Άρθρα πώς θα μετατρέψετε το καθιστικό σας σε Play Room).

3. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα



Αν όχι πλήρως, τουλάχιστον προμηθευτείτε μία πρωτότυπη συσκευή μαγειρέματος, η οποία θα κάνει περισσότερα από όσο δείχνει ότι μπορεί: π.χ. μία εντυπωσιακή μηχανή εσπρέσο ή μία παγωτομηχανή (Δείτε στα Σχετικά Άρθρα). Ένα τέτοιο εργαλείο θα της δημιουργήσει την εντύπωση ότι έχει πολλά ακόμα να μάθει για εσάς, ότι έχετε κρυφά χαρίσματα και ευαισθησίες, αν όχι ότι είστε ένας εξαιρετικός μάγειρας. Παράλληλα, μάθετε και μερικές συνταγές (εύκολες, όχι κάτι περίπλοκο) και βρείτε έτσι μια καλή αφορμή για να την ξανακαλέσετε στο σπίτι σας για δείπνο ή για να μαγειρέψετε μαζί. Πρόκειται για μία από τις πιο ευχάριστες αλλά και ερωτικές δραστηριότητες στις οποίες μπορεί να επιδοθεί ένας ζευγάρι,
Keywords
Τυχαία Θέματα