Το Top των μαγιό που χρειάζεται ένας άντρας στην παραλία!

Τα ψέματα τελείωσαν, η στιγμή που θα βγούμε στην παραλία ήδη έχει φτάσει και χρειάζεται να επενδύσουμε σε μαγιό που θα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και την επόμενη χρόνια, μαγιό που να ταιριάζουν στο στυλ μας και στο σωματότυπο μας.

Τώρα στις εκπτώσεις λοιπόν είναι η ευκαιρία να βρείτε τα μαγιό που πραγματικά θα χρειαστείτε, που θα σας βολέψουν και θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Πρώτα από όλα κοιτάτε τι έχετε. Λόγου χάρη αν έχετε ήδη μονόχρωμα μαγιό μπορείτε φέτος να επιλέξετε ένα με ρίγες ή με prints.

Επιλέξτε ένα μαύρο ή σκούρο μπλε, γιατί μπορεί να φορεθεί και στην απογευματινή βόλτα σας στο νησί.

Βάλτε χρώμα και τολμήστε, τα μονόχρωμα με χρώμα δίνουν δυναμική στην εμφάνισή σας και με ένα T-shirt Θα δείχνετε άψογοι στην παραλία.

Αν είστε λεπτοί και ψηλοί μπορείτε να επιλέξετε ένα μαγιό πιο στενό και πιο κοντό.

Το ιδανικό πάντως για τους περισσότερους σωματότυπους είναι το μαγιό που φτάνει λίγο πιο πάνω από τα γόνατα.

Το πιο μακρύ μήκος πηγαίνει σε πιο ψηλούς και αθλητικούς τύπους.

Να περάσετε υπέροχα, να μην ξεχνάτε πως ένα λευκό πουκάμισο πάνω από το μαγιό δίνει στυλ και αρέσει πολύ στις γυναίκες και πως το παν είναι να επιλέγουμε ότι μας ταιριάζει!

Arena Fundamentals Boxer (21,00 €) [Περισσότερα]Superdry Marine Yellow Ανδρικό Μαγιό (39,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό Βερμούδα Tahiti (19,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό Βερμούδα Tahiti (19,90 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Μαγιό (17,10 €) [Περισσότερα]Franklin & Marshall Μαγιό Σόρτς (65,00 €) [Περισσότερα]Diesel Μαγιό Βερμούδα (36,00 €) [Περισσότερα]Adidas Solid Water Shorts (19,71 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Μαγιό Basehit (20,93 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Μαγιό Blue Austar (4,90 €) [Περισσότερα]Massana Μαγιό Βερμούδα (23,10 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Μαγιό (19,46 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai