Τάσεις για το καλοκαίρι του 2015

12:56 1/1/2015 - Πηγή: Ntynomai

Κάθε χρόνο, σαν θεσμό, σας παρουσιάζουμε όλα όσα θα φορεθούν και θα "παίξουν" την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2015, όλα όσα θα υιοθετήσουμε ανάλογα με το στυλ μας, μυστικά και επιλογές για όλες εσάς που φαίνεστε αλλά προπάντων είστε μοναδικές. Ακολουθώντας τις τάσεις, χωρίς όμως να γινόμαστε fashion victims αλλά απεναντίας λαμβάνοντας έμπνευση από αυτές, δημιουργούμε

σύνολα που θα γράφουν στο στυλ σας. Αρχικά όσο αφορά τα χρώματα θα λέγαμε, με κάποιες πάντα εξαιρέσεις πως τα γήινα και παστέλ, στο χρώμα της ελιάς , της λεβάντας -που είναι εκπληκτικό- και της άμμου θα κυριαρχήσουν.

Louis Vuitton

O Nicholas Ghesquiere παρουσίασε μία συλλογή, όπου το χρώμα κυριαρχεί, όπως επίσης και το γυαλιστερό δέρμα!

Balenciaga

Mια συλλογή με sporty στοιχεία, πολλές λεπτομέρειες και με το λευκό, το μαύρο, το nude και το χρώμα της λεβάντας να πρωτοστατούν.

Versus Versace

Το κορίτσι Versace για την άνοιξη του '15 είναι κομψό, τα ρούχα διακρίνονται για τους συνδυασμούς του λευκού με το μαύρο, προσθέτοντας χρυσές λεπτομέρειες στα αξεσουάρ.

Dolce & Gabbana

αυτή την φορά σημείο αναφοράς των D&G είναι η Ισπανία, το φλογερό κόκκινο που θυμίζει ταυρομαχίες, μπολερό σακάκια, φορέματα εμπνευσμένα από το φλαμένγκο, ψηλόμεσα σόρτς και pencil φούστες, το ακαταμάχητο δίδυμο δημιούργησε μία collection για ακαταμάχητες πραγματικά γυναίκες!

Victoria Beckham

Μια υπερ-αγαπημένη collection από μία γυναίκα που τουλάχιστον έχει αποδείξει πως έχει στο μέγιστο βαθμό την αίσθηση του στυλ. Μπεζ, μαύρο και μπορντό κυριαρχούν, jackets, μίνι φορέματα σε στυλ σαφάρι, αμάνικα μπλουζάκια βρίσκονται στο προσκήνιο, ναι η κομψότητα βρίσκεται στο ζενίθ!

Miuccia Prada

Η σχεδιάστρια χρησιμοποίησε το μπροκάρ κατά κόρον δημιουργώντας μία πολυτελή συλλογή, που συνοδευόταν με ψηλοτάκουνα clogs και κάλτσες, που τις παρουσίασε φορεμένες τη μία πάνω από την άλλη!

Oscar de la Renta

Mία συλλογή που επιβεβαιώνει τον τίτλο του σχεδιαστή που αγαπούσε πολύ τις γυναίκες. Η τελευταία συλλογή του, με τα παστέλ-ζαχαρένια χρώματα να κυριαρχούν, τις δαντέλες, τις φούστες με όγκο, φλοράλ φορέματα, ωδή στη γυναίκα, ωδή στην κομψότητα, ωδή σε έναν άνθρωπο που έφερνε έναν αέρα άλλης εποχής στις δημιουργίες του.

Diane von Furstenberg

H συλλογή της θα μπορούσε να αποτελέσει έναν ύμνο στο στυλ της Brigitte Bardot, από την οποία εμπνεύστηκε για να μας χαρίσει μία collection με αμάνικα πανωφόρια, αέρινα διάφανή φορέματα, σικ floral pattrern, σέξι crop tops που κατακτούν κάθε γυναίκα!

Angelos Bratis

Θα αποτελούσε σοβαρή παράλειψη αν δεν αναφέραμε τον Έλληνα σχεδιαστή, ο οποίος παρουσίασε μία μια συλλογή εμπνευσμένη από τον ζωγράφο Γιάννη Μόραλη και όπως έγραψε η Σούζι Μένκες, η ιέρεια-κριτικός των fashion show, για αυτόν στην Αγγλική Vogue: "Φορέματα σχεδιασμένα και ντραπαρισμένα με φαινομενική ευκολία - στην πραγματικότητα όμως με εξαιρετική δεξιοτεχνία. Μετέτρεψε τις Ελληνικές πτυχώσεις σε ρούχα για τον εικοστό πρώτο αιώνα προσθέτοντας έντονα χρωματικά μπλοκ που σπάνε τις καμπύλες.".

Keywords
Τυχαία Θέματα