Τα backpacks που κάνουν το στυλ μοναδικό!

Θέλετε μια τσάντα που να ταιριάζει με όλα, να χωράει τα πάντα και να είναι μέσα στην μόδα; Ναι, υπάρχει!!!!! Τα backpacks έχουν επιστρέψει για τα καλά και μπορείτε να τα κρατήσετε από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να συνδυαστούν και με βραδινά outfits. Ανάλογα το backpack και την περίσταση!

Όπως θα έχετε δει, έχουν επιστρέψει σε όλα τα μεγέθη από μικρά γλυκούλικα πανέμορφα, μέχρι πολύ μεγάλα σακίδια πλάτης. Εγώ σας έχω τα πάντα. Καθώς και επέλεξα για εσάς δύο outfits που θα μπορούσατε να ταιριάξετε τα περισσότερα από αυτά.

Για πρωίνά looks σας προτείνω

ένα κουστούμι με sneakers και για πιο αυστηρό office look ένα κουστούμι με oxford. Με αυτό το outfit ένα μεσαίου μεγέθους backpack θα είναι ότι πρεπει.

Παντελόνι σωλήνας (19,00 €) [Περισσότερα]Blaser basic (29,00 €) [Περισσότερα]

Για απογευματινή βολτούλα σας προτείνω ένα φορεματάκι τιραντάκι συνδυασμένο με ένα δερματινο jacket και αρβυλάκια. Σε αυτό το outfit μπορείτε να δοκιμάσετε να κρατήσετε και ένα πιο μικρό backpack.

Κοντό βελουτέ φόρεμα με κολιέ (69,00 €) [Περισσότερα]Μπουφάν σε μαύρο χρώμα, από δερματίνη με τσέπες και διακοσμητικά φερμουάρ (39,00 €) [Περισσότερα]

Backpacks

Σακίδιο πλάτης με εξωτερική θήκη και μεταλικά στοιχεία σε χρυσό χρώμα (29,00 €) [Περισσότερα]FRNC γυναικεία τσάντα (79,00 €) [Περισσότερα]KENDALL + KYLIE Normie backpack (137,00 €) [Περισσότερα]Tσαντάκι πλάτης με αστραφτερές λεπτομέρειες (52,00 €) [Περισσότερα]Σακίδιο Πλάτης (19,00 €) [Περισσότερα]Σακίδιο πλάτης με φερμουάρ και μεταλλικά διακοσμητικά το καπάκι (65,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα