Πώς να φορέσεις τις over-the-knee μπότες!

Αγαπημένο trend για τον φετινό χειμώνα, οι over-the-knee μπότες! Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, τις βλέπουμε σε όλες τις trendsetters, τις θαυμάζουμε και τις φανταζόμαστε πάνω μας…

Όμως, η αλήθεια είναι πως διστάζουμε λίγο στην αγορά τους, γιατί πέρα από τις πολύ καλές εμφανίσεις με αυτό το παπούτσι-killer έχουμε δει και πολύ κακά looks που μας γεμίζουν με δεύτερες σκέψεις! Πώς να φορέσεις άραγε σωστά αυτό το “it” trend στην καθημερινότητά σου;! Η απορία σου θα λυθεί σήμερα…

Έκανα την έρευνά μου, βρήκα συμβουλές από τους καλύτερους στυλίστες και style

bloggers και σου ετοίμασα μια λίστα με τα Do’s και τα Don’ts που θα πρέπει να προσέξεις για να πετύχεις το look που επιθυμείς και να μην μετανιώσεις την αγορά σου! Διάβασε προσεχτικά και ετοιμάσου για την καλύτερη over-the-knee εμφάνισή σου!

The Do’s:

Φόρα τις over-the-knee μπότες σου με ρούχα που δεν αφήνουν ακάλυπτο μεγάλο μέρος του σώματός σου (πχ. μπλούζα τύπου ζιβάγκο με μανίκια θα ήταν μια ιδανική επιλογή top).Χρησιμοποίησε σαν εναλλακτική λύση μια φούστα ή ένα φόρεμα που να καλύπτει το πάνω μέρος της μπότας (ώστε να μην φαίνεται καθόλου το δέρμα) και το outfit σου θα αποκτήσει αμέσως έναν κλασσάτο αέρα.Φόρα ένα παλτό που να φτάνει μέχρι το ύψος που τελειώνουν οι μπότες, ώστε να «κλέψει» κάτι απ’ αυτές και να δέσει καλύτερα το look σου.

The Don’ts:

Μην αφήσεις το δέρμα σου να φαίνεται περισσότερο από μια παλάμη περίπου μεταξύ της μπότας και του φορέματος ή της φούστας σου.Μην επιλέξεις ένα «εκκεντρικό» ζευγάρι που θα κάνει το υπόλοιπο outfit να «μην υπάρχει». Προτίμησε κάτι απλό, μονόχρωμο και κλασσικό (πχ. μαύρες suede μπότες σε ίσια γραμμή, χωρίς περιττά κορδόνια, φιογκάκια κτλ).Μην αδιαφορήσεις για το πώς εφαρμόζει η μπότα πάνω σου. Δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ χαλαρή (σαν να «επιπλέεις» μέσα της), αλλά ούτε και πολύ σφιχτή (να σου αφήνει σημάδια στο δέρμα).
Keywords
Τυχαία Θέματα