Μοντέρνα και οικονομικά δώρα Χριστουγέννων για παιδιά!

Οι γιορτινές μέρες έχουν φθάσει κι αυτήν την περίοδο συνήθως βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση… «Τι να πάρω στον Γιαννάκη; Τι θα αρέσει στην Ελενίτσα, τώρα που μεγάλωσε; Που θα βρω κάτι πρωτότυπο και οικονομικό για το μωράκι της Μαρίας;».

Η πρώτη μας σκέψη συνήθως πηγαίνει στα παιχνίδια, όμως τα παιδιά σήμερα έχουν τόσα πολλά που ένα ακόμη παιχνίδι δεν θα τα ενθουσίαζε (ούτε και τους γονείς)… Γι’ αυτόν το λόγο, φέτος τα Χριστούγεννα προτείνουμε ένα χρήσιμο, μοντέρνο και ποιοτικό δώρο: παιδικά ρούχα!

Κι

αν νομίζετε ότι πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσετε κάτι αξιόλογο, μάλλον δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη καταστήματα όπως το www.AZshop.gr, το πρώτο e-shop στην Ελλάδα με προσιτά ρούχα για παιδιά! Εκεί θα βρείτε περισσότερους από 1.400 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς προϊόντων (!) σε ρούχα για κορίτσια και αγόρια 0-14 ετών, είδη προίκας μωρού και γυναικεία ρούχα.

Στο www.AZshop.gr υπάρχουν πολλές προσφορές όλον τον χρόνο και οι τιμές ξεκινούν από €2,5! Επίσης, υπάρχει και τμήμα Stock Outlet με τελευταία τεμάχια δημοφιλών προϊόντων που προσφέρονται με πολύ μεγάλη έκπτωση!

Εκτός από τις «κλασσικές» λύσεις (σετ, φόρμες, μπλούζες, φορέματα), μπορείτε να επιλέξετε και κάτι πιο πρωτότυπο, όπως τα ολόσωμα φορμάκια εξόδου (ιδανικά για τις βόλτες τον χειμώνα), τα σετ πετσέτα-σαλιάρα-παιχνίδι, τα μπουρνούζια με παντόφλες, τα προστατευτικά για τα αυτιά, τις πιτζάμες σε μοντέρνα σχέδια, τα φορμάκια από οργανικό βαμβάκι κ.ά.

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο www.AZshop.gr προέρχονται από την Ελλάδα (σε ποσοστό 60%), τη Μ. Βρετανία, την Ιταλία και την Ισπανία. Επίσης, τα προϊόντα αποστέλλονται σε μία εργάσιμη ημέρα (δωρεάν για παραγγελίες άνω των €50. Για μικρότερα ποσά τα έξοδα αποστολής είναι μόλις €3 για όλη την Ελλάδα) κι έχουν εγγύηση δωρεάν επιστροφής εντός 30 ημερών. Μπορείτε να αγοράσετε χωρίς πιστωτική κάρτα (με αντικαταβολή, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση) και να ζητήσετε δωρεάν συσκευασία δώρου.

Φέτος τα Χριστούγεννα, επιλέξτε ένα πραγματικά χρήσιμο δώρο που δεν θα ξεχαστεί μετά από λίγες ημέρες και θα ενθουσιάσει τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς!


Baby Billy φόρεμα αμπιγέ μπαλούν εμπριμέ (34,90 €) [Περισσότερα]
Εβίτα φόρεμα αμπιγιέ από ταφτά (32,50 €) [Περισσότερα]
Εβίτα σετ μπλουζοφόρεμα-παντελόνι κολάν «Roller» (18,90 €) [Περισσότερα]
Junior Force σετ μπουφάν-παντελόνι «New York» (27,90 €) [Περισσότερα]
RSB Collection σετ μπουφάν-μπλούζα-παντελόνι «23» (35,00 €) [Περισσότερα]
Tom et Kiddy σετ μπουφάν-μπλούζα-παντελόνι «Balade» (34,90 €) [Περισσότερα]
Just Too Cute φορμάκι εξόδου «Little Sister» (19,90 €) [Περισσότερα]
Just Too Cute φορμάκι εξόδου «Little Brother» (19,90 €) [Περισσότερα]
Little Green Radicals φορμάκι από οργανικό βαμβάκι «Happy Piglet» (20,70 €) [Περισσότερα]
Galaxy πιτζάμες «Dreams in my Room» (14,50 €) [Περισσότερα]
Dinarsu κουβέρτα fleece «Driving Home» (21,90 €) [Περισσότερα]
Roby σετ πετσέτα-σαλιάρα-βαλ
Keywords
Τυχαία Θέματα