Κρύο: Καιρός για Toi&Moi!

Πριν λίγες μέρες επικεφτήκαμε το showroom μιας από τις αγαπημένες μας Ελληνικές εταιρείες ένδυσης, της Toi&Moi, για να δούμε την collection φθινόπωρο-χειμώνας 2011-2012 και να διαλέξουμε (τι άλλο;) ρούχα!

Τα λόγια για την υπέροχη νέα συλλογή, που επικεντρώνεται κυρίως στα έντονα χρώματα αλλά και το μαύρο, είναι περιττά, όπως θα δείτε και μόνες σας:

Και τώρα, οι επιλογές μας:

Σακάκι, μακρυμάνικο κορμάκι, ψηλόμεσο σορτς
Toi&Moi

Ένας εύκολος τρόπος για να φορέσετε ένα κομμάτι σε έντονο χρώμα το χειμώνα:
Ανδρόγυνο και θηλυκό ταυτόχρονα, ένα ultra-stylish σύνολο το οποίο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες στις βραδινές εμφανίσεις συνδυασμένο με γόβες και τσαντάκι-φάκελο. Αν αντικαταστήσετε το σορτς με μια πιο σοβαρή φούστα, μπορείτε να το φορέσετε στο γραφείο, πλαισιωμένο από χαμηλές γόβες ή μπαλαρίνες και μια tote τσάντα, και μπορείτε ακόμη να αλλάξετε το κορμάκι με άσπρο πουκάμισο ή τοπ, αν δεν είστε οπαδός του χρώματος.

Το σακάκι μπορεί επίσης να φορεθεί πάνω από ένα φόρεμα για να του δώσει άλλο ύφος, το πορτοκαλί κορμάκι συνδυάζεται εξίσου όμορφα με άλλα χρώματα ή μεκαφέ, ταμπά και γήινα χρώματα και τέλος, για το ψηλόμεσο σορτσάκι:

Δείχνει πολύ όμορφο σε αδύνατες κοπέλες, αλλά αν έχετε μεσογειακή σιλουέτα με ανοιχτή λεκάνη καλό θα ήταν να αποφύγετε τα κολλητά ψηλόμεσα σορτσάκια, αφού συχνά δεν σας κολακεύουν. Προτιμήστε πιο φαρδιές γραμμές, ή ακόμη καλύτερα ψηλόμεσες φούστες, που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σας.

Ταμπά τζάκετ Toi&moi

Ένα must κομμάτι για κάθε γκαρνταρόμπα: Εξίσου χρηστικό με το μαύρο τζάκετ, αλλά περισσότερο ενδιαφέρον. Φοριέται κυρίως τη μέρα, αλλά και το βράδυ, και θα ταιριάξει με ο,τιδήποτε φορέσετε. Θα συμβούλευα μόνο να αποφύγετε να το συνδυάσετε με μαύρο και γκρι χρώμα, αφού ταιριάζει περισσότερο με τζην, γήινα χρώματα, καφέ, άσπρο, κίτρινο και πορτοκαλί.

Μπλούζα, κολιέ, ψηλόμεση φούστα Toi&Moi

Για το μουσταρδί χρώμα, που το βλέπουμε φέτος παντού, έχω ακούσει πολλά: Άλλες το λατρεύουν, άλλες το θεωρούν άσχημο. Η συμβουλή μου είναι να μην κρίνετε πριν το δοκιμάσετε πάνω σας, γιατί μπορεί να εκπλαγείτε!

Η συγκεκριμένη μπλούζα με το ξεχωριστό σχέδιο πάντως, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μπορεί να γίνει άνετα μέρος και casual και βραδινών εμφανίσεων: Την ημέρα θα την συνδυάσετε με ένα κομψό τζην παντελόνι και μπότες ή μπαλαρίνες σε καφέ χρώμα, με ασορτί τσάντα (το καφέ και το μουσταρδί είναι ο πιο ταιριαστός συνδυασμός), και το βράδυ με μαύρη φούστα (όπως στις φωτογραφίες), τζην σορτάκι ή δερμάτινο κολάν και μαύρες γόβες-τσαντάκι, αφού θέλουμε να κρατήσουμε το υπόλοιπο σύνολο σε χαμηλούς τόνους για να κλέβει η μπλούζα την παράσταση.

Ριγέ ζακέτα Toi&Moi

Ένα casual κομμάτι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε να την φορέσετε μαζί με ένα απλό άσπρο τοπ και μαύρο παντελόνι όπως στις φωτογραφίες, για να δώσετε άλλο στυλ στο απλό αυτό σύνολο, πάνω από ένα μαύρο φόρεμα για να μπορεί να φορεθεί και το πρωί, με ένα τοπ, τζην πα

Keywords
Τυχαία Θέματα