Κωδικός: Μυστικά ομορφιάς!

Η κάθε γυναίκα έχει μυστικά, που συχνά δεν τα μοιράζεται ούτε καν με τις φίλες της, γεγονός που προσωπικά δεν καταλαβαίνω, καθώς θεωρώ πως οι γυναίκες αξίζει να ανταλλάσσουν τα μυστικά τους και να βοηθούν η μία την άλλη. Μικρά ή μεγάλα μυστικά ομορφιάς και μη, οι γυναίκες καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωπες με πολλά «γιατί» και πολλές απορίες, που το βίωμα μίας άλλης τελικά μπορεί να τη βοηθήσουν.

Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας κάποια από τα μυστικά μου, κάποιες ιδέες που ίσως βοηθήσουν τις φίλες που θέλουν να κάνουν

πιο όμορφη τη ζωή τους.

Αρχικά, το παν είναι η καθαριότητα.

Ό,τι και να φορέσει μία γυναίκα, αν αυτό που εκπέμπει δεν είναι ένα άρωμα πούδρας, κρέμας σώματος, φρεσκάδας, τότε οποιοδήποτε ρούχο δε θα μπορέσει να αναπληρώσει τη δυσοσμία και την αρνητική αύρα που θα εκπέμπει. Αρχικά, προτείνω το αποσμητικό της VICHY, ειλικρινά πιο αξιόπιστο δεν έχω βρει. Μετά το μπάνιο, πρέπει να καθαρίζετε το ξυραφάκι σας με οινόπνευμα, ώστε να κάψει όλα τα μικρόβια, ενώ ειδικά το πρωί είναι όμορφο να βάζετε μία κρέμα σώματος που θα αφήνει ένα διακριτικό άρωμα.

Σε ένα δεύτερο επίπεδο, τα δόντια, ανά έξι μήνες μία επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι ωφέλιμη για τη στοματική σας υγιεινή και μη ξεχνάτε να τα βουρτσίζετε συχνά. Το χαμόγελο ο πιο ασφαλής σύμμαχος της εμφάνισης σας.

Κατόπιν, εντοπίστε τα χειρότερα σημεία σας. Ναι ναι, καλά ακούτε τα χειρότερα. Για να τα αγαπήσετε πρέπει πρώτα να τα αποδεχτείτε. Μόνο έτσι θα βρείτε τρόπους να τα καλύπτετε ή να κάνετε προσπάθειες να τα βελτιώσετε. Δυστυχώς πολλές γυναίκες αναδεικνύουν τα χειρότερα σημεία τους, αυτό είναι καταστροφικό και κυρίως αποδεικνύει πως οι γυναίκες αυτές δεν έχουν συνείδηση του προβλήματός τους. Έτσι δε θα το βελτιώσουν ποτέ. Και αυτό είναι πραγματικά άδικο για τον εαυτό τους. Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, υπάρχουν γυναίκες που δε γνωρίζουν πώς να αναδείξουν τα πιο δυνατά τους σημεία.

Όσο για τις αγορές… Πάγια τακτική μου εδώ και χρόνια είναι να αγοράζω ρούχα πάντα στις εκπτώσεις. Ρούχα που πραγματικά αποτελούν θησαυρό. Δεν είμαι της άποψης πολλά και φτηνά. Είμαι της άποψης ένα καλό και κλασικό. Που θα βρίσκεται στην ντουλάπα μου και θα με βγάζει ασπροπρόσωπη κάθε στιγμή. Πριν ψωνίσετε κάτι βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τα υπόλοιπα ρούχα σας. Μην κάνετε άσκοπες αγορές ακόμα και αν κάτι κοστίζει δέκα ευρώ. Μην αγοράζετε από το δρόμο είναι αμφιβόλου ποιότητας αντικείμενα και δεν σας τιμά ιδιαίτερα. Δεν τιμά καμία γυναίκα μια τσάντα αντιγραφή. Επίσης, όταν δοκιμάζετε τα ρούχα γυρίστε τα ανάποδα να δείτε τις ραφές. Αν έχει φύγει έστω και μία να είστε σίγουρες ότι με το πρώτο πλύσιμο θα ξεφτίσουν.

Επίσης κάντε φίλους τους καταστηματάρχες κάποιων καταστημάτων που επισκέπτεστε συχνά. Δεν πρόκειται να σας προδώσουν ποτέ, δίνοντάς σας ένα ρούχο που δεν σας ταιριάζει. Θα θέλουν να σας κρατήσουν και θα σας φροντίσουν ιδιαιτέρως…

Και άλλα μυστικά;
Άμα τα πω όλα τώρα τι θα διαβάσετε αργότερα;
Έρχεται και δεύτερο μέρος…..

Keywords
Τυχαία Θέματα