Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014: Ανδρικές τάσεις

Όποιος και αν είναι ο τύπος σου και το στυλ σου, στην φετινή μόδα σίγουρα θα βρεις κάτι που να σου ταιριάζει. Τα trends της ανδρικής μόδας για το ερχόμενο φθινόπωρο, λίγο πολύ τα γνωρίσαμε μέσα από τα runways, αλλά διανύοντας τον Σεπτέμβριο, μάλλον πρέπει να φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη μας.

Αν είσαι λίγο επαναστάτης, προτίμησε punk καρό μοτίβα σε πουκάμισα,

και δερμάτινα γιλέκα. Για τους αθλητικούς τύπους, τα κολεγιακά jackets αλλά και τα αθλητικά παπούτσια σε πάνε κυριολεκτικά παντού. Το classic παραμένει classic, και τα all time favorites τζιν πουκάμισα, αλλά και τα πουκάμισα σε αυστηρές γραμμές, συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Χρωματικά, στα μπουφάν και στα σακάκια, επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις, ενώ σε πουκάμισα και παντελόνια, συναντούμε περισσότερο ουδέτερους τόνους, όπως το το γκρι και το ιβουάρ, έντονους χρωματισμούς όπως το πορτοκαλί και το μπλε ελεκτρίκ, αλλά και ρομαντικές σκούρες αποχρώσεις, όπως το ναυτικό μπλε και το μπορντό.

LEE LEE WESTERN SHIRT (33,00 €) [Περισσότερα]LARGE RED GREY CHECK LONG SLEEVE FLANNEL SHIRT (40,00 €) [Περισσότερα]LONG SLEEVE BARSTOW WESTERN SHIRT μπλέ (90,00 €) [Περισσότερα]ASOS Acid Wash Denim Shirt (36,44 €) [Περισσότερα]ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ EDEIS (26,64 €) [Περισσότερα]Κοντομάνικο πουκάμισο SOFT GREY (14,29 €) [Περισσότερα]Criminal Damage Varsity Jacket (44,24 €) [Περισσότερα]CHAMPION ΜΠΟΥΦΑΝ 2ΠΛΗΣ ΟΨΗΣ (50,00 €) [Περισσότερα]Nike Παπούτσια Mach Runner (58,40 €) [Περισσότερα]U410 Black (75,00 €) [Περισσότερα]United Colors Of Benetton Cord Jacket With Borg Collar (110,61 €) [Περισσότερα]G-Star Raw Μπουφάν Weld Field (110,00 €) [Περισσότερα]Cheap Monday Chinos Slim Fit (65,07 €) [Περισσότερα]Burgundy Slim Fit Chinos (17,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα