Διαφάνειες: το sexy trend για όλες τις ώρες!

Φέτος είναι η χρονιά της θηλυκότητας, αφού κομψές διαφάνειες με πουά ντεσέν και δαντέλες, και όχι μόνο, ντύνουν μπλούζες, πουκάμισα και φορέματα και κατ’ επέκταση και εμάς, χαρίζοντας μας μοναδικά Outfits που θα συντροφεύσουν τις εξόδους μας, τις γιορτινές μέρες, κάθε στιγμή που θέλουμε να ξεχωρίζουμε.

Έτσι, συναντάμε μπλουζάκια και πουκάμισα με διαφανή μανίκια, ή με διάφανο το πίσω μέρος, που μπορούν να φορεθούν με τον πιο απλό τρόπο, όπως ένα denim παντελόνι αλλά και πιο επίσημα με ένα καλό υφασμάτινο στενό παντελόνι ή με μία midi φούστα. Ενώ διακρίνονται και για το ρομαντικό στοιχείο τους δεν παύουν στιγμή να αποθεώνουν τη θηλυκότητα.

Ακόμα πιο θηλυκά και ανεπανάληπτα, θα έλεγε κανείς σχεδόν πως υποκλίνονται στην κλασική κομψότητα, είναι τα φορέματα με διαφάνειες.

Φοριούνται είτε με ένα εντυπωσιακό μποτάκι ή με την κλασική γόβα για ένα αποτέλεσμα που θα κεντρίσει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των άλλων.

Το σημαντικό είναι πως αυτού του τύπου τα ρούχα βγάζουν τον πιο φροντισμένα θηλυκό εαυτό μας. Mας κάνουν να νιώθουμε μοναδικές, να ξεχωρίζουμε από το πλήθος, αξεπέραστα κομψές.

Και όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές θα γίνονται ολοένα και πιο επίκαιρα, δίνοντας μας την ευκαιρία να ενισχύσουμε τη ντουλάπα μας με ένα διαχρονικά όμορφο ρούχο.

Γυναικείο κορμάκι με δαντέλα TOP SECRET (19,00 €) [Περισσότερα]Κοντό φόρεμα με δαντέλα (77,00 €) [Περισσότερα]Κοντό φόρεμα (77,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα Betty London (36,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα Vero Moda JOSEFINE (36,00 €) [Περισσότερα]Πουλόβερ Morgan (36,00 €) [Περισσότερα]Κοντό φόρεμα (31,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία μπλούζα (12,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Φόρεμα με διαφάνεια (29,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με βολάν και δαντέλα (49,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με δαντέλα, στρόγγυλη κλειστή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι (29,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai