Αναζητώντας το τέλειο φόρεμα!

Πόσες φορές έχεις γυρίσει σπίτι απογοητευμένη επειδή για άλλη μια φορά δεν μπόρεσες να βρεις το φόρεμα που φανταζόσουν για το πάρτυ του Σαββάτου; Σε μένα συμβαίνει άπειρες φορές πάντως και στο τέλος καταλήγω με ένα φόρεμα επιπλέον στην άκρη της ντουλάπας μου… Όταν, λοιπόν, πάτησα στην αναζήτηση της google perfectdress.gr, δεν μπορούσα να πιστέψω πως μπροστά μου ανοιγόταν ένας πραγματικός παράδεισος γεμάτος φορέματα και με ένα κλικ μπορούσα να αποκτήσω όποιο ήθελα σε πολύ λογικές τιμές!

Το Perfect

Dress είναι ένα καινούργιο site και λειτουργεί μόλις από τον Μάιο - γρήγορα κλικ για να το εξερευνήσεις! Σαν fashion blogger ενθουσιάστηκα πραγματικά από την τεράστια ποικιλία φορεμάτων, την ποιότητά τους και τα πανέμορφα αξεσουάρ!

Τα φορέματα είναι όλα αγγλικής ή γαλλικής προέλευσης και διαλεγμένα από έμπειρους stylists! Ναι, καλά άκουσες! Σε ντύνει στυλίστας! Και όσο για τις τιμές; Θα έλεγα ότι είναι υπερβολικά ανταγωνιστικές και θα ενθουσιαστείς όταν δεις πόσο όμορφα φορέματα μπορείς να αποκτήσεις και με πόσο μικρό κόστος!

Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο που πρέπει να τονίσω είναι ότι τα φορέματα στο perfectdress.gr είναι κατηγοριοποιημένα. Και τι εννοώ; Λοιπόν, θες ένα φόρεμα για γάμο, βάπτιση ή κάποια ειδική περίσταση; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την αντίστοιχη κατηγορία στο ειδικό sidebar και μια τεράστια ποικιλία φορεμάτων θα εμφανιστεί μπροστά σου! Έτσι δεν θα χάσεις άσκοπα τον χρόνο σου προσπαθώντας να βρεις το φόρεμα που ψάχνεις ανάμεσα σε δεκάδες άλλα.

mini βραδινό φόρεμα με multicolor ρίγες (43,00 €) [Περισσότερα]girlie πλατφόρμες με φιόγκο nude (31,10 €) [Περισσότερα]αέρινο strapless φόρεμα empire με strass (51,20 €) [Περισσότερα]εφαρμοστό tie & dye φόρεμα με extra διάφανα φύλλα (31,20 €) [Περισσότερα]70s πλατφόρμες cage σε κίτρινο (36,90 €) [Περισσότερα]

Και το καλύτερο;! Η στήλη "Συνδύασέ το" δίπλα από κάθε φόρεμα σου δείχνει πως θα δημιουργήσεις ένα perfect total look, βάσει τις επιλογές στυλίστα φυσικά! Και τώρα που είπαμε στυλίστας… όπως με ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους τηλεφωνικά ή μέσω της σελίδας του perfectdress.gr στο facebook και να ζητήσεις βοήθεια από τους έμπειρους στυλίστες της "perfect" ομάδας!

Κάτι πολύ σημαντικό που με έκανε να ενθουσιαστώ με το e-shop είναι η κατηγορία "Φορέματα Celebrities" στην οποία θα βρεις φορέματα αντίστοιχα με αυτά που έχουν φορέσει στις διάφορες εμφανίσεις τους οι αγαπημένοι σου διάσημοι! Και φυσικά μπορούν να γίνουν δικά σου σε απίστευτα χαμηλές τιμές (ουαου!).

καλοκαιρινό boho tie&dye φόρεμα (39,00 €) [Περισσότερα]cute girlie mini πουά φόρεμα (21,70 €) [Περισσότερα]chic φόρεμα με print δαντέλας & τούλι (33,10 €) [Περισσότερα]φουλάρι-παρεό ριγέ multicolor μπλε (10,00 €) [Περισσότερα]funky κίτρινο βραχιόλι (9,50 €) [Περισσότερα]

Τέλος να σε ενημερώσω ότι τα μεταφορικά είναι μόλις 3 ευρώ, ενώ για αγορές άνω των 50 ευρώ δεν ξοδεύεις τίποτα! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα αλλαγής με εγγύηση επιστροφής χρημάτων και η πληρωμή γίνεται στην παραλαβή! Νο need για πιστωτική κάρτα λοιπόν!

Τρέξε να κάνεις τις αγορές σου τώρα (στο site θα βρεις φοβερές εκπτώσεις!) και μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό του perfectdress.gr στο facebook!

Keywords
Τυχαία Θέματα