Αυτό που θέλουν οι γυναίκες…

Ή θα λέγαμε καλύτερα όλα όσα δεν θέλουν, καθώς υπάρχουν στυλ που αρέσουν σε όλες σχεδόν τις γυναίκες και στυλ που αποφεύγουν. Τι αρέσει λοιπόν στις γυναίκες όσον αφορά το ανδρικό ντύσιμο; Σαφέστατα τα λευκά πουκάμισα, ειδικά, αν είσαι και μαυρισμένος, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την καλοκαιρινή σου αύρα, δείχνοντας σε πιο γοητευτικό. Τους αρέσει και το αλήτικο στυλ,

denim παντελόνια, αξύριστα γένια και ευφάνταστα t-shirts. Οι γυναίκες όσο μοντέρνες και να είναι αγαπούν το κλασικό αρρενωπό στυλ, το οποίο μεταφράζεται σε υπέροχα υφασμάτινα παντελόνια, πουκάμισα ή polo μπλούζες σεταρισμένα με όμορφα παπούτσια. Οι γυναίκες θέλουν να φοράς τη βερμούδα σου στην απογευματινή βόλτα ή στην παραλία και όχι στις βραδινές εξόδους. Αγαπούν εξίσου τα μαγιό σε ουδέτερες αποχρώσεις. Θέλουν να μην φαίνεται ότι έχει καταβληθεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχεις ένα όμορφο look.

Αγαπούν τα έξυπνα αξεσουάρ, όπως μία ωραία ζώνη ή μία τσάντα, που θα συμπληρώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι τα πουκάμισα σου να είναι καθαρά και καλοσιδερωμένα. Το ίδιο και τα παντελόνια σου. Τους αρέσει τα ρούχα σου να ταιριάζουν στο σωματότυπό σου. Να μην αγγίζουν την υπερβολή, κάθετι υπερβολικό εξάλλου ποτέ δεν οδηγεί στην κομψότητα. Δεν αγαπούν καθόλου τα φανελάκια μέσα από τα πουκάμισα, ούτε τον γιακά από το polo σου σηκωμένο.

Τέλος, αυτό που θέλουν περισσότερο από σένα είναι να είσαι ο εαυτός σου. Αυτό είναι το μυστικό του αληθινού στυλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα