Αυτή την Άνοιξη οι ώμοι είναι έξω!

12:22 5/3/2016 - Πηγή: Ntynomai

H Donna Karan, μία από τις πιο σημαντικές σχεδιάστριες μόδας παγκοσμίως είχε πει: "Θυμάμαι ότι το look μου με έξωμα φορέματα δεν άρεσε καθόλου στο "Women’s Wear Daily". Τότε όμως η Liza Minnelli αποφάσισε να φορέσει ένα τέτοιο φόρεμα και άρεσε σε όλους. Μετά η Hillary Clinton το φόρεσε στον Λευκό Οίκο. Για μένα αυτό το look ήταν τόσο πασιφανές, παίρνουμε κιλά σε όλο μας το σώμα εκτός από τους ώμους". Και ναι, οι ώμοι είναι ένα

από τα πιο όμορφα σημεία του σώματός μας, που μπορούμε να τα εκθέσουμε γυμνά, ανεξαρτήτως σωματότυπου και κυρίως διατηρώντας την κομψότητά μας στο ακέραιο. Φέτος, τα ρούχα με τους ώμους έξω, πρωτοστατούν, τα είδαμε σε πολλές επιδείξεις μόδας και σιγά σιγά κατακλύζουν καταστήματα και βιτρίνες.

Τα μπλουζάκια μπορούμε να τα σετάρουμε με jeans, με υφασμάτινα παντελόνια, φούστες σε όλα τα μήκη και τα φορέματα με τους ώμους έξω είναι ιδανικά για τις πιο βραδινές μας εμφανίσεις. Ένα είναι το σίγουρο, πως θα κερδίζουμε βλέμματα και εντυπώσεις, τα εντάσσουμε στη ντουλάπα μας για εμφανίσεις γεμάτες στυλ.

Παίρνουμε ιδέες πως τα φόρεσαν οι πιο διάσημες bloggers παγκοσμίως και επιλέγουμε αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο στο γούστο μας και στην εμφάνισή μας.

MIA ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΑΖΟΥΡ (69,00 €) [Περισσότερα]Μπλουζάκι ελαστικό με εξω ώμους κοραλλί (22,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα εφαρμοστή (24,90 €) [Περισσότερα]JESSICA SIMPSON (104,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα ασύμμετρη λευκή (22,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα (28,45 €) [Περισσότερα]Μπλούζα εφαρμοστή (24,90 €) [Περισσότερα]Μπλούζα (15,45 €) [Περισσότερα]Μπλούζα ασύμμετρη με ανοιχτούς ώμους (29,90 €) [Περισσότερα]Μπλούζα ασύμμετρη με ανοιχτούς ώμους (29,90 €) [Περισσότερα]Top εφαρμοστό δίχρωμο (39,90 €) [Περισσότερα]Μπλούζα aztec style (34,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα ριγέ mini (74,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα maxi boho style (79,90 €) [Περισσότερα]Μπλούζα (15,45 €) [Περισσότερα]ΑΕΡΙΝΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΦΟΡΕΜΑ
(54,40 €) [Περισσότερα]celebrity bardot cocktail φόρεμα
(36,60 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ ΡΙΓΕ ΟΝΕ SIZE (27,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα