The new classics

Ή όπως αλλιώς θα λέγαμε επιστροφή στα κλασικά, καθώς η μόδα ναι μεν ανανεώνεται αλλά υπάρχουν κάποια κλασικά κομμάτια που δεν πεθαίνουν ποτέ και είναι χρήσιμα πάντα στη ντουλάπα μας, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή μας.

Ξεκινάμε από το denim παντελόνι.

Φέτος ξεχάστε τα skinny. Τα τζιν παντελόνια είναι φαρδιά, έχουν σχέδια, κυκλοφορούν σε πολλές παραλλαγές, αλλά το ξαναλέω, τα πολύ στενά μπαίνουν στη ντουλάπα φέτος και μένουν εκεί.

Γυναικείο τζιν παντελόνι seafarer
μπλε (50,90 €) [Περισσότερα]Zivade μπλέ (90,40 €) [Περισσότερα]

Λευκά πουκάμισα

Δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, φέτος διατίθονται με βολάν και σχέδια, είναι πιο παιχνιδιάρικα, τα αγοράζουμε αρκεί όμως να έχουμε και ένα κλασικό στη ντουλάπα μας.

Ανοιχτό πουκάμισο με κούμπωμα στη λαιμόκοψη (61,00 €) [Περισσότερα]Fiorella white shirt (30,00 €) [Περισσότερα]

Παλτό

Χειμώνας χωρίς παλτό δεν περνιέται, είτε σε μαύρο είτε σε camel, ένα παλτό είναι απαραίτητο για την καθημερινότητα μας.

Γυναικείο Κομψό Παλτό lanti (49,90 €) [Περισσότερα]Γυναικείο παλτό only (32,00 €) [Περισσότερα]

Μποτάκια

Εκτός από τα βελούδινα που αποτελούν μεγάλη τάση, τα biker boots και γενικότερα τα μποτάκια που μπορούν να φορεθούν με άνεση στην καθημερινότητα μας, δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Δερμάτινο μποτάκι με χιαστί λουρί (35,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία μποτάκια Blu Byblos (79,00 €) [Περισσότερα]Dara ankle wool boot (49,00 €) [Περισσότερα]

Γόβα

Επίσημη και αριστοκρατική πάντα μα πάντα θα μας βγάζει ασπροπρόσωπες, σε όλες τις εμφανίσεις μας.

Γόβα από suede 10 cm (42,50 €) [Περισσότερα]Ψηλοτάκουνες γόβες sedici black (49,00 €) [Περισσότερα]Γόβες λουστρίνι (57,60 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα