Meghan Markle: Το στυλ μιας πριγκίπισσας!

Πρέπει να είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της παγκόσμιας σκηνής τον τελευταίο χρόνο. Ο λόγος για την Meghan Markle, ηθοποιό και μελλοντική πριγκίπισσα, που δέχτηκε να δώσει το χέρι της στον πιο περιζήτητο εργένη του Ηνωμένου Βασιλείου, πρίγκιπα Harry.

Παρόλο που ο γάμος τους θα γίνει στις 19 Μαΐου, η αγαπημένη του κοινού Meghan έχει ήδη κλέψει τις καρδιές μας με τις στυλιστικές της επιλογές, πολλές από τις οποίες, αν και απευθύνονται σε κοινό γαλαζοαίματων, χαρακτηρίζονται από απλότητα και φινέτσα.

Από το κλασικό

little black dress έως τη φαρδιά παντελόνα, η Meghan μας αποδεικνύει ότι μπορεί να φορέσει όποιο κομμάτι θέλει, κάνοντάς το να φαίνεται πιο chic από ποτέ.

Αν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ να μάθεις πώς θα υιοθετήσεις εύκολα ένα classy στυλ με κάποια βασικά κομμάτια και χωρίς περιττά έξοδα, μπορείς εδώ να βρεις συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας που μπορούν να γίνουν δικές σου με ένα κλικ στο ntynomai.gr.

Μικρό μαύρο φόρεμα

Ακριβώς έναν μήνα προτού γίνει και επισήμως γυναίκα του πρίγκιπα Harry, η Meghan εθεάθη με το κομμάτι κλειδί κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας: το μικρό μαύρο φόρεμα. Επιλογή της ήταν να το συνδυάσει αβίαστα με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη στο ύψος της μέσης, ενώ το υπόλοιπο look χαρακτηρίζεται από απλότητα στα αξεσουάρ και τα μαλλιά. Τι πιο εύκολο και εκλεπτυσμένο;

Φόρεμα μίντι με έναν ώμο (35,00 €) [Περισσότερα]Armani jeans φόρεμα (181,60 €) [Περισσότερα]Moony Mood φόρεμα (24,80 €) [Περισσότερα]Αμάνικο μίντι φόρεμα (39,90 €) [Περισσότερα]Kookaï Φόρεμα (77,60 €) [Περισσότερα]LPB Shoes Φόρεμα (57,60 €) [Περισσότερα]

Pencil φούστα

Μία, επίσης, safe επιλογή που όλες κάνουμε όταν θέλουμε ένα elegant outfit. Κατάλληλη από το πρωί ως το βράδυ, έβγαλε την Meghan ασπροπρόσωπη! Η ίδια επέλεξε να τη συνδυάσει με μια κρεμ μάλλινη μπλούζα και ένα nude παλτό, ενώ δεν έλειπαν φυσικά οι ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες της –οι οποίες έχουν γίνει αναπόσπαστο στοιχείο κάθε συνόλου της.

Γυναικεία pencil φούστα (22,95 €) [Περισσότερα]Γυναικεία pencil φούστα με σκίσιμο (38,95 €) [Περισσότερα]Γυναικεία pencil φούστα So Sexy ροζ μονόχρωμη (11,70 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Pencil φούστα (13,50 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Pencil φούστα (13,50 €) [Περισσότερα]

Συνδυασμός λευκού και μαύρου

Εμπνευσμένη από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως Chanel και Dior, η Meghan δίνει ένταση στην αντίθεση που δημιουργούν οι λευκοί και οι μαύροι τόνοι στο ίδιο outfit. Την βλέπουμε και πάλι με το αγαπημένο της μικρό μαύρο φόρεμα σε συνδυασμό με ένα μακρύ λευκό παλτό και αντίστοιχο καπέλο.

Γενικότερα, δεν φορτώνει τα σύνολά της με περιττά αξεσουάρ και αφήνει τα ίδια τα ρούχα να μιλήσουν μέσω των συνδυασμών που επιλέγει. Αυτό ακριβώς έχει καταφέρει και στο άλλο look.

Σε μια πιο εύκολη εκδοχή για την καθημερινότητα, μπορείς να επιλέξεις ένα ασπρόμαυρο κομμάτι με ουδέτερα τα υπόλοιπα στοιχεία του outfit σου για να πετύχεις ένα αντίστοιχα ανεπιτήδευτα κομψό look.

Γυναικείο αμάνικο φόρεμα με ασύμμετρη λαιμόκοψη (51,80 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με βολάν (29,60 €) [Περισσότερα]Ασπρόμαυρο ριγέ φόρεμα (119,00 €) [Περισσότερα]

Φαρδιές γραμμές

Η γραμμή που από ό,τι φαίνεται ακολουθεί η Meghan Markle είναι να αισθάνεται άνετη μέσα σε κάθε ρούχο που φοράει. Έτσι λοιπόν, δεν διστάζει να εντάξει φαρδιές γραμμές στα σύνολά της και, πιο συγκεκριμένα, τα φλας των φωτογράφων την έχουν απαθανατίσει με παντελόνα πάνω από μια φορά! Το αγαπημένο της all black κυριαρχεί και εδώ, παρόλα αυτά εσύ μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε χρώμα σου πηγαίνει και να το σετάρεις με ένα πιο στενό τοπ για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Παντελόνα ψηλόμεση (19,99 €) [Περισσότερα]Παντελόνα ψηλόμεση (54,90 €) [Περισσότερα]Φαρδιά παντελόνα από βισκόζη (12,95 €) [Περισσότερα]Φαρδιά εμπριμέ παντελόνα από βισκόζη (16,95 €) [Περισσότερα]Φαρδιά παντελόνα από βισκόζη (12,95 €) [Περισσότερα]Παντελόνα zip culotte με φερμουάρ & ζώνη (25,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα