LondonFashionWeekAW 2013: Streetstyle Bright colors

Η πόλη γεμίζει fashion-lovers και εσύ καταλαβαίνεις πως κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει… και μιας και ο καιρός έφτασε, δεν θα σου πάρει και πολύ να καταλάβεις πως η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου είναι εδώ! Μια βόλτα στο Somerset House, δίπλα από το ποτάμι και μπορείς να δεις τα πάντα: στιλάτους ανθρώπους, ακριβά ρούχα και κοσμήματα, φωτογράφους με το κιλό, προκλητικά κακόγουστες φυσιογνωμίες που τραβάνε τα βλέμματα ή

τουλάχιστον προσπαθούν, συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό για να περάσεις το Σαββατοκύριακό σου λίγο διαφορετικά.

Πέραν όμως από τα καταπληκτικά catwalks που μας προϊδεάζουν για το τι θα δούμε στα μαγαζιά του χρόνου το χειμώνα, για μένα σημαντικό είναι να δούμε τι στοιχεία μπορούμε να οικειοποιηθούμε από όλους αυτούς που πήγαν να παρακολουθήσουν τα fashion shows, κοινώς, τι έχει να μας πει το streetstyle του London Fashion Week.

Θες λίγο το κρύο, θες η συννεφιά, θες η διάθεση για παιχνίδι, το στοιχείο που κυριάρχησε άλλο περισσότερο στα μάτια μου ήταν τα φωτεινά, έντονα χρώματα σε παλτό και jacket. Κι αν ο χειμώνας στην Ελλάδα τελειώνει σιγά σιγά, σκέψου πως του χρόνου θα φοράς το καινούργιο σου παλτό που αγόρασες με έκπτωση τώρα…;) Γιατί τα περισσότερα μαγαζιά ακόμα δεν μάζεψαν τα εκπτωτικά τους προϊόντα, επομένως μπορείς να βρεις έντονα χρώματα σε παλτό και μπουφάν που θα αλλάξουν το ντύσιμό σου μια και καλή.

Πράσινο, κόκκινο, πορτοκαλί αλλά και κίτρινο είναι μερικά από τα χρώματα που θα λατρέψεις, ενώ εμπριμέ σε αυτές τις αποχρώσεις αποτελούν ακόμα καλύτερη επιλογή. Γεωμετρικές φόρμες αλλά και σχέδια έχουν την τιμητική τους, καθιστώντας τα εν λόγω παλτό ευκολοφόρετα και ευκολοσυνδύαστα!

Βάλτε λοιπόν λίγο χρώμα στη ζωή σας για να μην ξεχνάτε πόσο όμορφη είναι και κάντε την διαφορά χωρίς να σπαταλήσετε πολλά!


Numph Printed Trench Coat (67,43 €) [Περισσότερα]
Sessun Car Coat in Bright Red (276,44 €) [Περισσότερα]
Peter Jensen Insert Collar Checked Coat (471,98 €) [Περισσότερα]
ASOS Longline Chevron Fur Coat (76,86 €) [Περισσότερα]
Diesel Trench Coat (364,10 €) [Περισσότερα]
Vanessa Bruno Athe Wool Coat with Shoulder Detail (311,50 €) [Περισσότερα]
Vanessa Bruno Athe Porcelain Jacquard Coat (287,23 €) [Περισσότερα]
M Missoni Jersey Button Down Trench Coat (397,81 €) [Περισσότερα]
River Island Leopard Coat (51,24 €) [Περισσότερα]
ASOS Africa Coat with Detachable Gilet (202,28 €) [Περισσότερα]
Red Cape Coat (183,56 €) [Περισσότερα]
Chic Style Yellow Coat (200,10 €) [Περισσότερα]
Top Woolen Orange Cape (121,55 €) [Περισσότερα]
ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ (69,95 €) [Περισσότερα]
ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΣΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ (89,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα