How to: Tips για σωστό layering

Τώρα που άρχισαν τα (πραγματικά) κρύα, σκοπός μας είναι τόσο να μένουμε ζεστές, όσο και να διατηρούμε το στυλ μας. Πολύς λόγος έχει γίνει τους τελευταίους μήνες για το trend του layering, δηλαδή τις πολλές και διαφορετικές στρώσεις ρούχων σε ένα outfit. Πάμε να δούμε μαζί ποια είναι τα βασικά tips για να υιοθετήσεις το layering εύκολα και απλά φέτος τον χειμώνα:

Ξεκίνα με τα βασικά

Το καλσόν –χοντρό ή πιο λεπτό ανάλογα με τον καιρό- αποτελεί την ιδανική βάση στην οποία

θα “χτίσεις” το outfit σου, καθώς διατηρεί την θερμοκρασία του σώματος χωρίς να σε βαραίνει. Τον ίδιο ρόλο μπορούν να παίξουν και τα ισοθερμικά φανελάκια, τα οποία όχι μόνο σε κρατάνε ζεστή αλλά φορμάρουν το σώμα ώστε το επόμενο ρούχο να εφαρμόζει καλύτερα.

Παίξε με το μήκος

Επέλεξε το κομμάτι που θα μπει πάνω από την βάση σου να είναι πιο μακρύ από αυτή, π.χ. ένα μακρύ πουκάμισο ή ένα φαρδύ πουλόβερ. Εάν νιώθεις να “χάνεσαι” στις στρώσεις απλώς τοποθέτησε την αγαπημένη σου ζώνη στο σημείο της μέσης σου και άσε την να καθορίσει τον σωματότυπό σου.

Συνδύασε διαφορετικές υφές

Το μάλλινο με το σατέν, το βαμβακερό με το μετάξι είναι μόνο μερικοί από τους χιλιάδες συνδυασμούς υφασμάτων που μπορείς να κάνεις για να δώσεις έναν πιο ενδιαφέρον τόνο στο outfit σου.

Διάλεξε ένα κομμάτι που θα ξεχωρίσει

Συνήθως αυτό είναι το μπουφάν, ιδιαίτερα εάν είναι πιο καλό σε σχέση με τον συνδυασμό σου. Αγαπημένη τακτική των bloggers είναι να μην περιορίζονται στο τελευταίο αυτό στρώμα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει σακάκι, λεπτή καμπαρτίνα και γούνα το ένα πάνω από το άλλο! Αυτό άλλωστε δεν σημαίνει layering;

Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ

Για να ολοκληρώσεις το look σου ένα κασκόλ, μια τσάντα ή και ένα καπέλο θα βάλουν την προσωπική σου υπογραφή. Φυσικά, μπορείς να τα συνδυάσεις με χρυσά ή ασημί κοσμήματα για μερικούς επιπλέον τόνους λάμψης!

Keywords
Τυχαία Θέματα
How,Tips