Havainas: οι σαγιονάρες λατρεία!

15:35 1/8/2017 - Πηγή: Ntynomai

Με καταγωγή από την Βραζιλία, οι Havainas δεν έχουν κλέψει μόνο την προτίμηση και την αγάπη των Βραζιλιάνων αλλά και τα τελευταία χρόνια και των Ελλήνων, αφού αποτελεί μία σαγιονάρα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων τους. Τις αγαπάμε γιατί αρχικά είναι άνετες, γιατί κυκλοφορούν σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα και σε πολλές τιμές, αφού μπορεί κανείς να βρει από τις πιο οικονομικές έως τις πιο ακριβές. Δεν είναι τυχαίο πως τις Havainas τις έχουν σχεδιάσει και μεγάλοι οίκοι συνεργαζόμενοι μαζί τους, όπως ο οίκος Missoni.

Κυρίως όμως τις αγαπάμε γιατί εκφράζουν το καλοκαίρι μας με τον καλύτερο τρόπο, γιατί μας συνοδεύουν στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις και περιπέτειες.

Πως μπορούμε να τις φορέσουμε;

Με κολάν για όσες τολμούν θα συμπληρώσω!

Με κοντό φόρεμα...

Είτε με maxi!

Με τζιν σορτσάκι!

Οι havaianas ανήκουν πια στην σφαίρα του κλασικού και του διαχρονικού!

Εντοπίσαμε τα πιο ολοκαίνουργια σχέδια τους αλλά και κάποια κλασικά, για να σας συνοδέψουν στις καλοκαιρινές σας βόλτες και δραστηριότητες. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτές που ταιριάζουν με το στυλ σας και σας αρέσουν πιο πολύ!

Καλές διακοπές!

Havaianas Top Tiras (23,00 €) [Περισσότερα]Havaianas Top Mix (25,00 €) [Περισσότερα]Havaianas Spring (24,00 €) [Περισσότερα]Havaianas Slim Tropical (36,00 €) [Περισσότερα]Havaianas Slim Paisage (36,00 €) [Περισσότερα]Havaianas Slim Nautical (33,00 €) [Περισσότερα]Havaianas Slim Nautical (33,00 €) [Περισσότερα]Havaianas Ipe (24,00 €) [Περισσότερα]Havaianas High Fashion (40,00 €) [Περισσότερα]Havaianas Brasil (26,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα