4 Βασικά κομμάτια για να «χτίσεις» το στυλ σου!

Το να βρεις το στυλ που σου ταιριάζει είναι μια δύσκολη υπόθεση… Πρέπει να περάσεις από πολλά στάδια, να πειραματιστείς, να πραγματοποιήσεις αρκετές «άχρηστες» αγορές και να έχεις στο ιστορικό σου κάποιες πολύ αποτυχημένες στιγμές, ώστε να φτάσεις στο σημείο να υπογράφεις με το μικρό σου όνομα κάθε σου εμφάνιση! Λένε ότι οι γυναίκες βρίσκουν το στυλ που πραγματικά τους ταιριάζει κάπου στα 30 τους χρόνια… και μου ακούγεται απόλυτα λογικό, αφού τότε θεωρητικά είναι πλέον

ώριμες, είναι σίγουρες για τα γούστα τους και τι τις κολακεύει και μπορούν να επενδύσουν σε καλά κομμάτια για να τα προσθέσουν στην γκαρνταρόμπα τους.

Ωστόσο, λίγη βοήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν… γι’ αυτό και στο σημερινό άρθρο θα σου δείξω τα τέσσερα βασικά κομμάτια που αποτελούν «κορμό» για κάθε στυλ! Τα κομμάτια που θα σου δείξω μπορούν να εγγυηθούν μια επιτυχημένη εμφάνιση, χωρίς να φαίνεται ότι το έχεις «προσπαθήσει»! Και αν τα συνδυάσεις έχεις ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα chic look!

No.1: Jeans σε μπλε ή μαύρο χρώμα.

Το τζιν παντελόνι είναι ένα κομμάτι που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα! Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι άνετο και συνδυάζοντάς το με τα κατάλληλα αξεσουάρ/παπούτσια μπορείς να δημιουργήσεις πολλά διαφορετικά looks. Για τον φετινό χειμώνα θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα μαύρο ψιλόμεσο τζιν παντελόνι ή σε ένα ξεθωριασμένο μπλε.

No.2: Λευκό πουκάμισο

Μόνο του αποτελεί ένα «βαρετό» κομμάτι, αλλά αν συνδυάσεις σωστά το λευκό πουκάμισό σου μπορεί να κάνει το look σου να δείχνει πιο chic από ποτέ! Tip: Προτίμησε σε ένα κλασσικό μονόχρωμο λευκό πουκάμισο με γιακά και χωρίς τσέπες. Αν θες να δώσεις μια «τσαχπινιά» στο look σου μπορείς να δέσεις ένα φουλάρι σαν τσόκερ στο λαιμό!

No.3: The Blazer

Το κομμάτι που μπορεί να αλλάξει όλο το look σου με το που το φορέσεις! Προτίμησε ένα ουδέτερο χρώμα για να μπορείς να το συνδυάσεις με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας σου. Το μαύρο και το μπορντό είναι ιδανικά χρώματα για τον χειμώνα.

No.4: Μαύρες γόβες

Το κλασσικό ζευγάρι παπουτσιών που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της. Μπορούν να μετατρέψουν εύκολα ένα πρωινό look σε βραδινό! Προτίμησε υφές όπως το δέρμα ή το σουέτ και επένδυσε οπωσδήποτε σε ένα ζευγάρι με κατάλληλο πάτο, ώστε να μην γίνουν ο «θάνατός» σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα