Ζβέρεβ: “Θα προτιμούσα οποιονδήποτε άλλον αντίπαλο” (vid)

Το όνειρο κατάκτησης του πρώτου Grand Slam τίτλου της καριέρας του, διαλύθηκε από τη ρακέτα του μοναδικού Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε το καλύτερο που μπορούσε απέναντι στον κορυφαίο του κόσμου, όμως δεν ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει στη νίκη και στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του στο US Open.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, αν και προηγήθηκε στο σκορ, ηττήθηκε με 4-6, 6-2, 6-4, 4-6, 6-2 από τον 34χρονο Σέρβο και στη συνέχεια παραδέχθηκε το πόσο

ανώτερος πνευματικά είναι ο Τζόκοβιτς από τους υπόλοιπους στο tour.

“Παίζει το καλύτερο τένις όποτε το χρειάζεται, κάτι που δεν το κάνουν πολλοί παίκτες. Γι’αυτό είναι το Νο1 του κόσμου. Υπάρχει λόγος που έχει στη συλλογή του 20 Grand Slam. Υπάρχει λόγος που έχει το ρεκόρ στο Νο1 της κατάταξης. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’αυτά. Πνευματικά είναι ο καλύτερος στην ιστορία. Πνευματικά, στις δύσκολες στιγμές, θα προτιμούσα να παίξω με οποιονδήποτε άλλον τενίστα από αυτόν” είπε χαρακτηριστικά ο Ζβέρεφ.

Πλέον, ο Νόλε είναι μια νίκη από το να ισοφαρίσει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Ροντ Λέιβερ από το 1969 με το ημερολογιακό Grand Slam και να πανηγυρίσει τον 21ο Major τίτλο της καριέρας του, αφήνοντας στους 20 τους Φέντερερ, Ναδάλ.

Ο Ζβέρεφ στάθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες για break, εκμεταλλευόμενος μόλις τα 3 στα 12 που είχε στο ματς.

“Ο Νόβακ σέρβιρε εξαιρετικά στα break points. Τις περισσότερες φορές, δεν είχα καν ευκαιρία. Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά σήμερα. Ένιωθα ότι κάθε φορά που ήταν κρίσιμος πόντος, έβγαζε μεγάλο σερβίς. Δεν μπαίναμε σε ράλι”

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

The post Ζβέρεβ: “Θα προτιμούσα οποιονδήποτε άλλον αντίπαλο” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα