Ζωντανός ο υπερασπιστής! – VIDEO

Πολύ δύσκολη νίκη με ανατροπή, σημείωσε ο Στιβ Τζόνσον στην πρεμιέρα του στο U.S. Clay Court Championship στο Χιούστον των ΗΠΑ

Δύο πόντους μακριά από μια απογοητευτική ήττα, βρέθηκε ο Στιβ Τζόνσον την Τρίτη, στον πρώτο του αγώνα ως υπερασπιστής του τίτλου στο Χιούστον.

Ο 28χρονος από την Καλιφόρνια, συνάντησε πολλές δυσκολίες απέναντι στον νεαρότερο συμπατριώτη του, Ερνέστο Εσκομπέντο τον οποίον κέρδισε τελικά με 3-6, 7-6(5), 6-2 σε 2 ώρες και 25 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων στο Χιούστον.

Το Νο6 του ταμπλό και Νο51 της παγκόσμιας κατάταξης, πέρυσι κατέκτησε

τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του και πρώτο στο χώμα, κερδίζοντας τον Τόμας Μπελούτσι στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Τζονσον έσωσε τα 7 από τα 8 break point του αντιπάλου του, 3/3 εκ των οποίων στο 2ο σετ και αφού κατάφερε να πάρει το συναρπαστικό tie break και να ισοφαρίσει, στη συνέχεια επέβαλε τον ρυθμό του στο court.

Στο 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης, ο Τζόνσον θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο συμπατριώτη του, Φράνσις Τιαφό.

Ελεγχόμενη πρόκριση για τους “16” του θεσμού, πήρε και ο Ράιαν Χάρισον που απέκλεισε με 6-4, 6-3 σε 76 λεπτά, τον ταλαντούχο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς που προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε επίπεδο ανδρών και τα πηγαίνει περίφημα αφού στα 18 του χρόνια βρίσκεται στο Top200 του κόσμου.

Ο Χάρισον, Νο7 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ στο 2ο γύρο, μετά και τη συγκλονιστική ανατροπή του 20χρονου Αμερικανού με 6-7(3), 6-2, 7-6(5) επί του Τιμ Σμίτσεκ, στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Την Τετάρτη, στη μάχη του τίτλου θα ριχτεί ο Νικ Κύργιος που εμφανίζεται πολύ διψασμένος για διάκριση στο Χιούστον.

Ο 22χρονος, Νο4 του ταμπλό και Νο24 στον κόσμο, αγωνίζεται με wild card στο τουρνουά και στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Μπιορν Φρατάντζελο, Νο108 στην ATP.

HOUSTON CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Ζωντανός ο υπερασπιστής! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα