Υπόκλιση Φέντερερ σε Φίλιξ και Ντένις – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχρισε διαδόχους τους δύο Καναδούς αλλά και τον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά

Δύο Καναδοί έφηβοι, πρωταγωνιστούν στο Μαϊάμι και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στον πρώτο τους τελικό σε Masters τουρνουά.

Ο λόγος για τον 19χρονο Ντένις Σαποβάλοφ και τον 18χρονο Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ οι οποίοι εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους στο δεύτερο συνεχόμενο Masters της χρονιάς αλλά και με την συνολική παρουσία τους στο ATP Tour.

Ο Ρότζερ Φέντερερ που θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή

τον Ντένις Σαποβάλοφ, στο 2ο ημιτελικό του Miami Open, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία και ποιότητα των δύο χαρισματικών τενιστών, βάζοντας στην εξίσωση της νέας γενιάς και τον Στέφανο Τσιτσιπά που ηγείται των ανερχόμενων τενιστών στο ATP Tour.

“Θα κουβαλήσουν το άθλημα, όταν φύγουμε εμείς και τότε εμείς θα καθόμαστε στον καναπέ μας και τους βλέπουμε να παίζουν. Θα είναι μεγάλη η ικανοποίησή μου γιατί δεν είναι απλά σπουδαίοι τενίστες αλλά και εξαιρετικά παιδιά. Αυτό είναι που λατρεύω πολύ σε αυτούς. Από πέρυσι, έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά την καριέρα τους και έχουν πετύχει νίκες σε μεγάλα τουρνουά, απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους” είπε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ.

Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Φέντερερ στο Australian Open ενώ ο Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ είναι το πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων, έχοντας πέντε στα πέντε κόντρα σε αντιπάλους του Top20. Μάλιστα, στο Indian Wells ο 18χρονος Καναδός πέτυχε και την πρώτη του Top10 νίκη, κερδίζοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά.

.@rogerfederer gives @denis_shapo & @felixtennis his stamp of approval.

ATP Tour (@ATP_Tour) 29 Μαρτίου 2019

“Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά και ήδη βλέπουμε στο Μαϊάμι δύο από τους πιο ταλαντούχους τενίστες στο tour, να βρίσκονται στα ημιτελικά” πρόσθεσε ο Φέντερερ για τους Σαποβάλοφ και Αλιασίμ.

Ο Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ θα παίξει κόντρα στον υπερασπιστή του τίτλου, Τζον Ίσνερ, στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής (19:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) και έχει ήδη εντυπωσιάσει τον Φέντερερ.

“Φαίνεται να έχει διάθεση να δουλέψει πολύ σκληρά. Πριν λίγο ήταν εξω από το Top200 και τώρα βρίσκεται στο Top50. Περίμενα ότι θα ανέβει αλλά ίσως όχι τόσο γρήγορα”

The post Υπόκλιση Φέντερερ σε Φίλιξ και Ντένις – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα