Ξεκινάει η δράση στο Monte Carlo Masters

Με τέσσερις αναμετρήσεις ξεκινάει την Κυριακή το πρώτο χωμάτινο Masters της σεζόν, μετά τις δύο μεγάλες εκπλήξεις στα δύο πρώτα ATP 1000 της χρονιάς όπου θριάμβευσαν οι Τέιλορ Φριτζ (Indian Wells) και Κάρλος Αλκαράθ (Μαϊάμι).

Το πρώην Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και ημιφιναλίστ στο Μονακό το 2018, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα αντιμετωπίσει (15:30GR) τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι στο σημαντικότερο παιχνίδι της πρεμιέρας στο Πριγκιπάτο.

Ο 30χρονος Βούλγαρος, Νο28 στον κόσμο, θα πραγματοποιήσει την 9η συμμετοχή

του στη χωμάτινη διοργάνωση έχοντας έναν ημιτελικό και δύο προημιτελικούς στο Monte Carlo Masters ενώ στη μοναδική φορά που έχει συναντήσει τον Μπασιλασβίλι στο tour, τον είχε κερδίσει στο indoor τουρνουά της πατρίδας του στη Σόφια το 2017.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει (14:00GR) με την αναμέτρηση μεταξύ του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα και του Μάρκος Γκιρόν από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του Νο1 Νόβακ Τζόκοβιτς στο 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Φούτσοβιτς-Χάρις και Κραϊνοβιτς-Λάγιοβιτς τα άλλα δύο παιχνίδια της πρώτης ημέρας με το δεύτερο ζευγάρι να διασταυρώνεται στη φάση των “32” με το αντίστοιχο Ντιμιτρόφ-Μπασιλασβίλι.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Ξεκινάει η δράση στο Monte Carlo Masters appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα